Лекарите я посъветват да му позволи да умре, но тази жена не даде на съпруга си

Когато съпругът й падна в кома след инцидент с мотоциклет, Даниел Дейвис отказа да спре машините за спазване на живота и беше възнаграден с чудо.

Бяха женени само седем месеца, когато Даниел и Мат Дейвис през юли 2011 г. вероятно е най-лошото, което човек може да си представи: тогава само 22-годишният Мат имаше тежък мотоциклет и падна в кома. Тъй като травмите на главата му бяха толкова сериозни, лекарите Даниел не се надяваха, че съпругът й някога ще се събуди отново. Тя я посъветва да спре машините за спазване.

Но Даниел не се предаде - и беше възнаграден за това: три месеца след инцидента, Мат се събудил като истинско чудо. Но въпреки че е живял, сериозните наранявания са оставили мозъчните следи в мозъка на Мат. Трябваше да научи ежедневни неща като бягане и да говори отново - и не можеше да си спомни жена си.

Въпреки всички затруднения, Даниел никога не кога от страна на Matts. Дори и днес тя все още му помага и документира целия му напредък на страница във Facebook.С упражнения, терапии и много, много подкрепа и любов се бори с Даниел за Мат да стане отново човек, който някога е бил. Малките неща за това колко колоездене или даване на съдомиялна машина са големи предизвикателства за него, но той усвоил с много воля. И усмивката му не е загубил мат до днес.

© Facebook / Att Davis Recovery

Даренията на Даниел събира платформа за набиране на средства, за да плати за терапиите на Мат, които той спешно се нуждае, които не са поети от здравното осигуряване. Над 62.000 щатски долари са се обединили, така че сега след невероятната история на тази двойка заобиколи света.

Ние също докоснахме тази история дълбоко и пожелаваме на двете най-добри!