Толкова сладко! Сега Мадона НАЙ-накрая показва своите осиновени близначки на света

През януари певицата беше отговорила отрицателно на въпроси за ново осиновяване.

На 58 години Мадона отново ще бъде майка. Поп дивата отново осинови две деца от Малави, Африка. Правото на осиновяване за двете 4-годишни момичета близначки Естер и Стела бе предоставено на певицата в началото на тази седмица.

В горда публикация в Instagram, Мадона сега показва двете си момичета на света и благодари на всички, които я подкрепиха по каменистия път на осиновяването.

Мога официално да потвърдя, че съм завършил процеса по осиновяване на сестри близнаци от Малави и съм щастлив, че вече са част от нашето семейство. Дълбоко съм благодарен на всички в Малави, които помогнаха за това и моля, моля медиите да уважават поверителността ни през този преходен период. ?? Благодаря и на моите приятели, семейството и много големия ми екип за цялата ви подкрепа и любов! ????????????✈️✈️????♥ ️??♥ ️

Снимка, публикувана от Мадона (@madonna) на август. Февруари 2017 г. в 10:24 ч

"Мога официално да потвърдя, че съм завършил процеса по осиновяване на момичета близнаци от Малави и съм щастлив, че те ще бъдат част от нашето семейство отсега нататък. Бих искал да благодаря на всички, които ме подкрепиха тук от Малави от сърце, и моля медиите да зачитат поверителността ни в близко бъдеще. Благодаря и на моите приятели, семейството и големия екип за вашата подкрепа и любов."

В края на януари Мадона имаше слухове за ново осиновяване. Малавийската съдебна система обяви малко преди, че певицата е подала молба за осиновяване. Сега осиновяването на близнаците е потвърдено и от певицата. Отсега нататък Мадона е майка на шест деца: Освен биологичните си деца Лурд и Роко, 58-годишният осиновен син Дейвид през 2006 г. и дъщеря Мерси през 2009 г., също от Малави.

В дома на надеждата има 650 сираци, където Естере и Стела живеят 4 години от 5-дневна възраст. Управляван от щедрия и състрадателен Преп. Chipeto и дъщеря му Lucy, Raising Malawi работят с HOH повече от 10 години, откакто срещнах сина си Дейвид там. Ако искате да се включите чрез доброволчество или дарения, отидете на. Повишаване на Малави.орг . Всяко малко помага!!! ?????????????????♥ ️

Снимка, публикувана от Мадона (@madonna) на август. Февруари 2017 в 19:33

Певицата не е свързана само със страната заради децата си. През 2006 г. тя основава организация с нестопанска цел 'Raising Malawi ', която основно се грижи финансово за сираци и образователната система.