Кажете "Да " в Bella Italia! Най-красивите места за сватба във Венето

Фантастични места за вашата сватба ви очакват в Северна Италия!

Кой не обича да почива в красивия "Stiefel " в Южна Европа?? Храната, виното, времето... Италия е просто прекрасна! Преди всичко уникалният воден град Венеция предлага фон, от който не можете да се наситите.

Така че защо да не се оженим и тук? Подбрахме за вас най-красивите места във Венеция и региона Венето.

Вила дей Вескови

Ако искате да се ожените като принцеса от замъка на тихо място сред живописен хълмист пейзаж, тогава 'Вилата на епископите ' в Падуа е правилната дестинация за вас. Поздравете гостите си в двора с аперитив, поднесете сватбеното меню в една от стените със стени и след това се насладете на фантастичната гледка на терасите.

© visitfai.то

Вила Кордевиго

Този ренесансов дворец, заобиколен от малки гори и маслинови горички, предлага нещо повече от дегустации на вино и спа център за отдих. „Вила Кордевиго“ включва и вековен парк, който е идеалният шаблон за красиви сватбени снимки. В имението има малка църква, както и ресторант 'Oseleta ', готвач Джузепе D 'Акино има звезда Мишлен.

© vignetivillabella.com

Западна Европа и Реджина

Ефектният стил, типичен за Венеция, може да бъде твърде сладострастен и понякога дори поразителен за някои булки. В този случай 'Westin Europa & Regina ' е идеалното решение, тъй като този хотел предлага спокойна атмосфера, отлично обслужване и забележителна гледка към Гранд канала. След като станете, стъпете на балкона на стаята, погледнете блестящата вода и се почувствайте като истинска кралица, 'Regina '!

© The Westin Europa & Regina

Дворецът Грити

Никъде другаде нямате по-добра гледка към покривите на Венеция и „Санта Мария дела Салют“, отколкото на терасата на покрива от 250 квадратни метра на „Двореца Грити“. Сравнително незабележим отвън, хотелът предлага още повече отвътре: исторически салони, курсове за готвене с главния готвач Даниеле Турко и панорамна гледка към Гранд канала от 'Терасата Gritti ' на брега.

© Дворецът Грити

Аман Венеция

Оженете се като Джордж и Амал Клуни? Можете да направите това в 'Аман Венеция '! 7-звездният хотел е най-добрият адрес за ексклузивни тържества в луксозна, но модерна атмосфера. Дискретно обслужване, изискана храна и шеметни високи тавани придават на това място първокласен усет - идеален за вашата мечтана сватба!

© Аман

Също така на gofeminine: Най-красивите сватбени рокли:

Също на gofeminine: сватбена рокля остава сватбена рокля: 300-те най-красиви сватбени рокли
© Acquachiara

gofeminin обича Pinterest!