Samu Habber: Жената пита за неговата сперма!

"Гласът на Германия" - жури Дарлинг Саму Хабер трудно може да се спаси от жените фенове. Някои дори спешно искат дете от него!

Samu Habber получава ясни оферти от женски фенове на турне. "Avenue Sunrise Avenue" - Frontmann често получава ясни оферти от поклонниците си и е помолен за неговата сперма от фен вече.
37-годишният Фин е жури от жури от октомври, гласът на Германия и се счита за абсолютен рояк на момичетата. Неговите фенове понякога са твърде натрапчиви. "На обиколка често момичетата идват и правят ясни оферти", предайте хабер в последното издание на "Bravo". - Веднъж едно момиче ме помоли около спермата - защото би искала да има деца от мен! Разбира се, не реагирах на това. Това вероятно е последното нещо, което бих направил!"
Неговите групи не могат да бъдат впечатлени от факта, че харизматичният певец е бил заедно с 23-годишния модел Вивиан Раудзеп в продължение на почти четири години и толкова мащаб дори получава брак заявки от феновете си почти ежедневно. Въпреки това, според собственото си изявление, все още е трудно да се свикне с неговия суперзвезд, защото той всъщност се оказва доста нормален. "Аз съм нормален тип от Финландия. Всъщност напълно скучен ", той разкрива в интервюто.
"Секс, наркотици и рок" не е правилно мото на Хабер и наркотици и диви партии, които предпочитат да стоят настрана. Той казва: "Браво": "Ще празнувам - но ние просто всеки друг човек също. Важно е да остана на земята!"

Който не получава достатъчно от интелигентния фин, може да му се възхищава в четвъртък и петък в гласа на Германия. До него в заседанието на журито, Макс Хере и Шос.

Най-новите новини nena Силен старт: Гласът на Германия!