Производител на сандвичи в теста: Най-добрите устройства за вкусна закуска от препечен хляб

Сандвичите са скучни? След това опитайте вкусен тост за сандвич! Напълно лесно е да получите вкусна закуска с машина за сандвичи. Тествахме три устройства.

Какво е производител на сандвичи?

Нито друг кухненски уред ... О, но! Такава машина за сандвичи е много практично нещо. Само за няколко минути устройството ви придава чудесно хрупкава, топла и вкусна закуска. Как работи? Много лесно. Покривате филийка препечен хляб с избрани от вас съставки, например шунка, сирене и домати, и поставяте втори резен препечен хляб отгоре. Когато вашето творение е готово, то отива в производителя на сандвичи - по-точно в кухините на нагревателните плочи. Затворете капака, изчакайте малко и малко по-късно вашият сандвич ще бъде готов.
Докато класическият тостер пече хляба ви равномерно и от двете страни, производителят на сандвичи гарантира, че хлябът и пълнежът му са препечени и загряти. Между другото, по време на процеса на печене, съдържанието е толкова умно компресирано, че краищата са затворени и топингът не изтича, ако е възможно.

Във видеото: Закуска от производителя на сандвичи: бутер тесто с козе сирене и мед

Вашият браузър не може да възпроизведе това видео.

Видео от Джулия Уиндховел

Големият списък за производство на сандвичи

Търсите производител на сандвичи? В допълнение към цената и външния вид, трябва да обърнете внимание и на техническите характеристики, преди да щракнете върху бутона за купуване. Съставихме контролен списък за вас, така че да знаете какво кара бъдещия ви производител на сандвичи и дали можете да свикнете с него.
Размер на устройството: Класическият производител на сандвичи има две чинии, така че можете да печете два сандвича едновременно. Размерът е достатъчен за домакинство от 2 до 4 човека. Ако искате да нахраните редовно повече хора със закуската, трябва да помислите за закупуване на устройство с четири чинии.
Плочи: Наистина харесвате типичните сандвич триъгълници? След това трябва да изберете тостер с триъгълни чинии, които компресират хляба по диагонал в средата, за да можете лесно да го нарежете след това. Ако устройството има така наречените черупкови плочи, стъклата, от друга страна, остават цели и са затворени само по краищата.
Размер на панелите: Харесвате ли големи сандвичи и често поставяте отгоре големите филийки американски препечен хляб? След това се уверете, че плочите са наистина достатъчно големи, за да могат хлябовете 12 х 12 см лесно да се поберат в тях.
Индикаторни лампи: Повечето производители на сандвичи имат две светлинни индикатори. Ако включите устройството, червената лампа ще светне. Сега устройството започва да се нагрява. След достигане на определената работна температура отоплението се изключва и зелената лампа светва. Индикаторните индикатори показват дали устройството в момента се нагрява или не. Важно: Зелената лампа не показва дали сандвичът всъщност е готов.
Превключвател за включване / изключване: Ако не винаги искате да издърпате щепсела, за да изключите сандвича си, имате нужда от устройство, което има бутон за включване и изключване (предлага се от Krups на Amazon *). По правило производителите на сандвичи не могат да се изключват или изключват ръчно. включи. Те са свързани към електричеството и автоматично работят горещо.
Ват номер: Колкото по-голямо е ватното число, толкова по-бързо производителят на сандвичи се загрява и толкова по-бързо трябва да е готов сандвичът. Повечето устройства имат мощност между 700 и 900 вата.
Екстри: Има модели, при които плочите могат да се сменят. Това означава, че можете да превърнете тостера си за сандвичи във вафла или контактна скара само с няколко прости стъпки. Наистина искате да използвате това? Тогава така наречените 3-1 устройства са точно за вас.

Също интересно: Тест за кухненска машина: най-добрите помощници за готвене и печене

Производителят на сандвичи изпитан: Тествахме три модела!

Производителите на сандвичи вече се предлагат от много различни производители. Избрахме три модела и ги разгледахме отблизо. Тук идват нашите преживявания.

Тест за производство на сандвичи:
Производител на сандвичи Russell Hobbs Fiesta 3 в 1

Цена: приблизително. 35 евро
Можете да си купите производителя на сандвичи на Ръсел Хобс на Amazon.*

Характеристики с един поглед:

 • Двойна машина за сандвичи със сменяеми плочи
 • 3 в 1: сандвич тостер, вафла и контактна скара
 • Пластмасов корпус от неръждаема стомана
 • Незалепващо покритие
 • Индикатор за управление и контрол на температурата
 • Може да се настрои вертикално
 • 750 вата
 • Размер: 25,5 х 16,3 х 29,8 см
 • Тегло: 1,95 кг

Нашият редактор Катарина тества производителя на сандвичи.
Устройството:
Сместа от пластмаса и неръждаема стомана прави сандвич производителя да изглежда много шик. Харесва ми и компактният дизайн. Това, което също веднага забелязах положително, е, че устройството е здраво и стабилно на работния плот и че всички части се завинтват толкова добре, че капакът не се клати или дрънка.
Операцията: Включете в контакта и изчакайте, докато зелената светлина светне до червената светлина. След това устройството е достигнало предварително зададената работна температура и готовите филийки препечен хляб могат да се поставят върху плочите. Големите американски филийки тост просто се вписват. Покрит с малко шунка, домати и парче сирене, капакът може лесно да се затвори. По време на процеса на печене кутията става доста топла, но не напълно гореща. Дръжката остава приятно готина. След около 3 до 5 минути можете да извадите сандвича - в зависимост от желаното покафеняване. Няма лампа, която да показва, че тостът е готов.
Резултатът от печенето: С производителя на сандвичи филийките препечени филийки се препичат в типичната триъгълна форма. Никакво сирене не изтече в моя тост. Това е хубаво нещо. Забелязвам обаче, че едната половина е малко по-кафява от другата (което за съжаление се потвърждава при многократна употреба). За съжаление страните на хляба също не бяха добре затворени при печене. Когато ядете, трябва да внимавате сиренето да не изтече навън, когато ухапете закуската. Като цяло: съставките са хубави и топли, сиренето се е разтопило, има добър вкус, но за съжаление това не е идеален сандвич за картина.
Екстрите: Плочите на производителя на сандвичи Russell Hobbs могат да се сменят. И това е наистина лесно и безпроблемно с общо четири кликвания. Обхватът на доставката включва грил и вафлени чинии. Можете също така да закупите комплект, който съдържа вложки за торти, мини понички и чуро (достъпни тук на Amazon *). Когато се опитах да изпека вафли, тестото се залепи за мен. Грил чиниите, от друга страна, са страхотни - аз ги използвах за затопляне на тортила.
Почистването: Тъй като плочите могат лесно да бъдат отстранени от устройството, почистването е супер лесно. Някои описания на устройството дори посочват, че плочите са безопасни за съдомиялна машина. Но заради незалепващото покритие винаги съм по-предпазлив.
Заключението на Катарина: За около 35 евро производителят на сандвичи Russell Hobbs е стабилно и компактно устройство, което е особено впечатляващо поради способността му да трансформира. Така че, ако сърцето ви бие не само за сандвичи, но и иска да пече панини или да пече мини понички, устройството е напълно наред. Като любител на сандвичи, от друга страна, трябва да направите няколко компромиса по отношение на външния вид на вашата закуска. Но ако вече знаете, че всъщност изобщо не използвате другите плочи, вероятно ще бъдете по-доволни от много проста машина за производство на сандвичи.

Прочетете също: Препичане на сандвичи: 5-те най-добри хакове за производителя на сандвичи

Тест за производство на сандвичи:
Nova Compact Pro Multi & Sandwich Grill

Цена: приблизително. 60 евро
Тук можете да намерите тостера за сандвичи от Nova в Amazon.*

Характеристики с един поглед:

 • Двойна машина за сандвичи със сменяеми плочи
 • 3 в 1: сандвич тостер, вафла и контактна скара
 • Пластмасов корпус от неръждаема стомана
 • Светлинен индикатор
 • 800 вата
 • Размер: 23,6 х 22,6 х 10,8 см
 • Тегло;: 2.28 кг

Нашият редактор Фиона тества устройството.
Устройството: Производителят на сандвичи е оптически прост и ценен на външен вид. Устройството също прави солидно впечатление по отношение на теглото. Не е твърде лек и изглежда стабилен.
Операцията: Докато устройството се загрява предварително, можете спокойно да приготвите тоста и след това да видите от контролната лампа кога устройството е готово. Използвам предимно малкия формат на препечен хляб, който пасва идеално на чиниите. Американските филийки тост са стегнати, но това работи. Ситуацията е различна обаче с височината. Ако изградите сандвича си много високо и го покриете пищно, капакът вече не може да бъде затворен или затворен толкова добре. трябва да стискаш лошо. С течение на времето обаче можете бързо да разберете колко съставки се побират в тоста. Във всеки случай е положително, че сандвичът е готов относително бързо. Смята се, че цялото нещо отнема две до четири минути, в зависимост от това колко тъмно искате да бъде. Ако искате да отворите производителя на сандвичи, трябва да вдигнете дръжката и в същото време да натиснете бутон отдолу. Това всъщност не е добре обмислено - особено след като и там изтича гореща пара. И за съжаление няма включване или изключване с това устройство. Бутон за изключване, така че винаги трябва да дърпате щепсела.
Резултатът от печенето: След няколко минути (можете да видите до каква степен тостът потъмнява между тях) тостът е добре зачервен и хрупкав. Вътрешността на сиренето е чудесно разтопена и топла. Нищо не изтече. Но разбира се, това зависи от препечен хляб и топинг. Между другото, те са вкусни квадратни тостове и не са типични сандвич триъгълници. Плюс за мен, дори ако стъклата са доста сплескани.
Екстрите: Производителят на сандвичи може да се използва и като скара за маса и като вафла. Табелите просто се разменят за това. Те могат да бъдат премахнати чрез освобождаване на две резета. Това е малко сложно при поставяне, защото трябва да задържите двата резета и да поставите плочата. Но работи. В противен случай тази функция е чудесна, защото спестявате място в кухнята и нямате три устройства, които да стоят наоколо. За съжаление производителят на сандвичи не е толкова убедителен, колкото скара на маса, защото плочите не се нагряват достатъчно, за да напр.Б. Чуйте месото правилно. Вафлите също отнемат повече време, отколкото сандвич.
Почистването: Изтекло сирене и препечени филийки и др. могат, благодарение на незалепващото покритие, да бъдат отстранени или отстранени от плочите супер лесно. Изплакнете добре на ръка с течност за миене и топла вода. Не открих никакви индикации дали плочите са подходящи за съдомиялна машина.
Заключението на Фиона: Като цяло, чудесно устройство за приятели на хрупкави сандвичи и топено сирене, с малки приспадания в рейтинга B. Лично на мен не ми харесва факта, че трябва да натискате бутон, когато отваряте капака, когато е горещо. Още един минус: кабелът може да е малко по-дълъг. Имах нужда от удължителен кабел, за да мога да разположа устройството правилно. Трябва обаче отново да се подчертае простото почистване и многофункционалността.

Съвет за четене: Направете френски тост сами: Находчиви мълниеносни рецепти от сладки до солени

Тест за производство на сандвичи:
Emerio ST-109562, XXL сандвич тостер

Цена: приблизително. 20 евро
Тостерът за сандвичи от Emerio се предлага от Amazon.*

Характеристики с един поглед:

 • Двойна машина за сандвичи
 • Корпус от неръждаема стомана
 • XXL плочи с форма на черупка
 • Незалепващо покритие
 • Светлинен индикатор
 • 900 вата
 • Размер: 31,5 х 12,5 х 26,5 см
 • Тегло: 1.62 кг

Нашият редактор Каролин изпробва производителя на сандвичи.
Устройството:
Въпреки че дизайнът изглежда доста тромав, аз много харесвам производителя на сандвичи. Изглежда качествено, е лек, но все още е стабилен на плота.
Операцията: За съжаление, устройството няма превключвател за включване / изключване, така че се загрява незабавно, когато включите щепсела. Междувременно обаче можете да подготвите и да залеете сандвича добре, така че всъщност да няма време за изчакване. На устройството има два светодиода: червен и зелен. Първо червеното светва по време на фазата на нагряване. Ако устройството е достатъчно топло, то превключва на зелено и можете да поставите тост в него. Тъй като повърхностите са много големи, американските филийки тост се вписват безпроблемно и не стърчат по ръба. Между другото, капакът може лесно да се затвори, без да се налага да изстисквате твърде много. Мисля, че това е много добре, защото можете също да напълните сандвича с много гарнитури. По време на процеса на печене зоната от неръждаема стомана в горната част на устройството става много топла, но предупредителен знак предупреждава за това. Дръжките, от друга страна, остават хладни. Сандвичът е готов много бързо (около 5 минути). Но няма реклама за това.
Резултатът от печенето: Тъй като плочите на сандвича Emerio са с форма на черупка, филийките препечени филийки остават цели и не се разделят на триъгълници. Тостът изглежда добре запечен и хрупкав отвън. Точно такъв, какъвто трябва да бъде. Изобщо не изтича сирене (ако не прекалите със сиренето, разбира се). Вътрешността на сандвича е супер сочна и топла до гореща. Сиренето също се разтопява добре.
Екстрите: Производителят на сандвичи Emerio има само една функция. Табелите не могат да се сменят.
Почистването: Тъй като плочите са твърди, не можете да поставите устройството в съдомиялната машина, но това също не е необходимо. Когато устройството се охлади, можете просто да го избършете с влажна кърпа. През повечето време остават само трохи, защото нищо не изтича навън.
Заключението на Каролин: Доволен съм от производителя на сандвичи! Досега това е най-доброто устройство, което някога съм опитвал. Особено ми харесва факта, че поради формата на черупката на плочите, той не разделя сандвича ми на триъгълници и не го изстисква, а просто го притиска леко един към друг. Така всичко остава в сандвича и нищо не изтича навън. За съжаление това често е различно при другите производители на сандвичи и винаги ме е притеснявало. Винаги бих препоръчал устройството, защото резултатът е наистина страхотен: Хубав и хрупкав отвън, супер сочен отвътре (без досадни течове)! Единственият отрицателен момент: той няма превключвател за включване / изключване. Така че винаги трябва да помните да издърпате щепсела, когато сандвичът е готов и вече не искате да го използвате.

Зареждане...

Прочетете също: Вафли като на баба: проста и класическа рецепта

4 съвета за използване на машина за сандвичи

Ето още няколко съвета за използване и почистване на производителите на сандвичи.