Сара Конър: Значителна обжалване за повече равенство

В гост-вноски за "времето" признава певец Сара Конър за жени, които да бъдат платени за управлението на семейството и домакинството.

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Esther Pistorius

Сингер Сара Конър е силна, успешна и еманципирана жена, която многократно използва за правата на жените. С Вашия гост вноски за седмичния вестник "Времето" на Световния ден на жените на 8. Март, 40-годишният сега определя друг, важен характер в битката за повече равенство.
Също така си струва да четете: Сара Конър: Дали се сбогува завинаги?

В нейната статия певицата призовава за така наречената работа в брака, така да се подновят мениджмънта на семейството и домакинството, като приемат доходите на човека.
Powerfrau води загриженост по този начин: "Докато тази работа не се плаща от държавата, работниците трябва да плащат собствената си заплата на жените си, които управляват децата си и общия бюджет."
Прочетете още: Честит Рожден ден! Сара Конърс показва първия си син Якс (4)

Балансиране на заплатите не само в развод

В своя аргумент успешният художник и четирикратна майка продължава да участва в случаи на развод, в които жените са компенсирани за загубена заплата.
"Защо да дава само такова обезщетение само в случая на развода? Не би било много по-справедливо, той ще стане стандарт във функциониращи бракове - защото браковете ще работят още по-добре?"
Също така четете: Sarah Connor: объркване хаос на Instagram