Сара Харисън: нов цвят на косата, въпреки бременността?

Сара Харисън очаква второто си дете и сега показа нов цвят на косата на Instagram. Сега феновете се чудят дали са донесли детето си на детето си с оцветяване на косата.

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Esther Pistorius

Сара Харисън очевидно принадлежи на хората, които не могат да очакват възобновяването на фризьорските салони в кризата на короната. Поне тя сега се показва в Instagram с много по-светла коса.
От предишния мед руса се превърна в платина руса, както сора Харисън сочи към тази снимка на Instagram. Тя пише Hashtag Newhair, който също разкрива, че очевидно е професионалист.

Погледнете този пост в Instagram

Принос, разделен на Сара Харисън (@sarah.Харисън.Официален) на 7 май 2020 в 6:36 PDT

Това, което кара някои от последователите на Сара с всичко това, е фактът, че 28-годишният е в момента бременна. Вие и съпруг Доминик Харисън очакват второто си дете. Тя химически оцвети косата или косата й е станала естествено по-ярка?
Интересно: Сара Харисън: Нов татуиров поглед! Той се показва с тялото на тялото
Боядисване на косата по време на бременност е противоречива тема. Тъй като химическите съставки за боядисване на косата могат да преминат през скалпа в кръвта и по-нататък върху плацентата към бебето.
Тъй като не е изяснено кое влияние може да предприеме, има като предпазна мярка: без боя за коса по време на бременност! Повече информация тук в Onmeda.