Сара Харисън споделя първата семейна снимка с дъщеря Кила

От 27. t. Юли са Сара и Доминик Харисън два пъти родителите. С дъщеря Kyla вашето семейство е завършено. Сега те показват първите снимки от най-новия им растеж в Instagram.

"Моето семейство е пълно": С тези думи влияят на Сара Харисън сега споделя нова семейна картина със съпруга Доминик и дъщерите Миа и Кила.
Четирите са в леглото, двойките целувки и Миа придават малкото си сестра нежна целувка по главата. Въпреки това, най-новият растеж на семейството е преразглеждащ датата на снимката!

Погледнете този пост в Instagram

Семейството ми е завършено ? poud familyGoats teamharrison

Принос, разделен на Сара Харисън (@sarah.Харисън.Официален) на 2 август 2020 в 4:03 PDT

В допълнение към семейната картина, Сара дава повече впечатления от цената на семейния албум: на общата сметка в Instagram със съпруга си тя показва повече полароиди от новата си дъщеря, но и впечатления от болничното легло преди раждането.

Погледнете този пост в Instagram

27.07.2020 ? teamharrison love family

Принос, споделен от Teamharrison (@team.Харисън.Официален) на 3 август 2020 в 5:42 PDT

Сара от майка късмет Шевна кутия

Но със снимките не са достатъчно: освен това има и лична информация от влиянието. Въпрос, Сара отговаря на въпросите на нейните фенове за Кила и новия семеен живот.
Така малката е взета в света в Мюнхен и внимателно се грижи за голямата си сестра Миа. Прегръдката е на двете момичета всеки ден по програмата.
Neu-Mama Sarah дори им дава: по време на бременност тя е увеличила 12 килограма. Повече информация няма да разкрие Харизоните. В изявление, Сара ясно прави: повече подробности, например, по-подробна информация за раждането, няма да бъде публикувана.
Да не би и: Неблагодарен, въпреки короната: shitstorm за Сара Харисън