Сара Ломбарди показва син Алесио (4): Гигантски проблеми с феновете

Sarah Lombardi в момента представя новата си бижута в Венеция. На пътуването си взе четиригодишния си син Алесио. Често срещана картина в Instagram вече чете много коментари на омразата.

Сара Ломбарди не е лесно. Въпреки че тя наистина иска да бъде известна с музиката си, тя е за много преди всичко "бившия на Pietro Lombardi". Разделянето на Сара и Пиетро направи големи заглавия през октомври 2016 г., защото Sarah Pietro трябваше да излъже. Вашият съвместен син Алесио беше малко повече от година по това време.
Оттогава тя е подпечатана от мразещите си като "трета страна" и "rabenmutter" - и този образ сякаш ги преследва до днес, без значение какво прави тя. Това ви накара да се почувствате отново сега.

"Alessio не принадлежи към Instagram!"

Когато Сара публикува винка за почивка на себе си и Alessio на Instagram, нямаше само възхищение за красивата снимка. Тя приветства критиката - особено тези, които вярват, че децата не трябва да се видят в социалните мрежи.

Погледнете този пост в Instagram

Ciao Bella Venezia - ?❣️

Преглед, разделен на Sarah Lombardi (@ sarellax3) на септември 14, 2019 в 2:34 PDT

"Снимката изглежда страхотно, но без Алесио би било по-добре! Децата не принадлежат към интернет!", коментира потребител. Друг, ясно раздразнен потребител пише иронично: "Включете момчетата най-добре, така че всичко да разпознае лицето. Хората мислят след веднъж."