Пиене на алкохол в лятната къща: "Сбогом Германия " - звездата ескалира

„Лятната къща на звездите“ се пуска отново в ефира на RTL и първият епизод вече е много за разговор. Преди всичко консумацията на алкохол на някои от видни съквартиранти е източник на запалване.

Вашият браузър не може да възпроизведе това видео.

Видео от Естер Писториус

Първият епизод на 'The Stars' Summer House 'има всичко! Вече изтече предварително, че бившият ерген Андрей Манголд (33), It-Girl Джорджина Флер (30) и нейният годеник Кубилай Йоздемир (41) се влязоха в косата си в първия епизод. Но някой друг изстрелва изцяло в посока Кубилай: Андреас Робенс (53).
Андреас, известен като телевизионен емигрант от „Сбогом Германия“ и културист, си позволява няколко чаши червено вино в началния епизод - с нивото на алкохол обаче се увеличава и агресивният потенциал на собственика на фитнес залата.

"Само камерите ви защитават "

Андреас вече определи правила за съквартирантите си, когато той пристигна: Моля, пикае се, докато седи! Най-вече годеникът на Джорджина Кубилай се подиграва с правилата и от време на време провокира културиста.
Андреас е изключително недоволен от това. След много закачки той ясно дава на Кубилай: "Само камерите ви защитават."Възниква безпогрешно напрежение, което в крайна сметка дори ескалира.
Още през първите няколко дни в лятната къща двете кучки една срещу друга, но при алкохолно опиянение парцалите наистина летят. След осмата или девета чаша червено вино, Андреас е изключително пиян и решава да си легне.
Съвет за четене: Бурни сцени в лятната къща: Джорджина Флер и Кубилай ескалират
Но малко по-късно той изведнъж отново става и иска да довърши Кубилай. Ядосан, той се втурва към градината, където е отседнал Кубилай. "Излезте, иначе ще ви отведа!"казва той на 41-годишния.
Андреас г-жа Каро (41) трябва да застане между двамата бойци. Разпространяват се насилствени обиди и други съквартиранти се намесват, за да успокоят Андреас.

Но не само провокативният Кубилай, но дори съпругата му Каро отслабва от Андреас. „Вече не ми харесват твоите лекции“, отсече й той. Но се натрупа много гняв.

Андреас публикува официално извинение

Сега телевизионният емигрант се извини в Instagram за агресивното си поведение. В публикация той се обърна към феновете си: "Аз също се извиних на всички места. Това може да се случи по всяко време. Това беше първият и последният път."
Пълното обяснение можете да видите в това видео:

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Caroline Robens (@caroline_andreas_robens) на 9 септември 2020 г. в 2:05 ч. PDT