Вие сте красива, ако се чувствате красива: Тези жени показват какво означава да обичаш тялото си

Пет австралийски модели открито говорят за това колко им е било трудно да приемат телата си в нова уеб поредица. С това те искат да призоват други жени най-накрая да се помирят със себе си и телата си.

"Самочувствието ви няма нищо общо с вашата фигура или размер."Това са честните думи на Оливия Лангдън, успешен австралийски модел плюс размер. И заедно с четири други успешни извити жени, тя би искала да предаде точно това послание на света чрез нова поредица в YouTube. Софи Шепърд, Маргарет Макферсън, Стефания Ферарио, Джесика Вандер Лихи и Оливия Лангдън разказват в 'Project WomanKIND ' (на немски: "Projekt Frauenwelt ') честно за борбата си да се приемат в собствената си кожа.

Джесика Вандер Лихи излезе с идеята за сериала. Видеоклиповете и откровените разкази на моделите плюс размер са предназначени да насърчат жените да разпознаят красотата им, да живеят с повече увереност и да обичат уникалните си тела.

„Има много причини жените да се чувстват зле за себе си и телата си“, каза Джесика пред Daily Mail Australia. "Не можете да посочите точен фактор, но обществото има много тясна представа какво означава да си красива. Причината, поради която толкова много жени се борят с това, е, че не разбират защо трябва да се впишем в това тясно понятие."

© Instagram / projectwomanKIND

Особено заради работата си като модели, жените от сериала трябваше отново и отново да преживяват какво е да бъдеш дискриминиран заради фигурата си. Но Джесика, Оливия и Ко. са се научили да се справят с дискриминация с увереност. Минаха години, но днес те се чувстват добре и приемат телата си, включително извивките и дефектите си. „За мен е важно да покажа на всички, че няма значение какъв характер имате или каква работа имате - всеки има моменти в живота си, когато се бори с ниско самочувствие“, казва Джесика.

ProjectWomanKIND има за цел да мотивира хората навсякъде да приемат всички фигури и фигури на тялото и да не дискриминират другите. "Жените могат да бъдат толкова зли една към друга. Това е ужасно и има толкова силно въздействие върху младите момичета “, обяснява моделът Софи Шепард. "Няма причина за това.

Създателите на проекта искат жените от сериала да спечелят нещо положително и след това да споделят любовта си към телата по света. Така че, мили дами, бъдете по-мили помежду си! Вие сте съвършени точно такива, каквито сте.

Зареждане...