боя дискова мазилка чрез изглаждане

Гипсът на предното стъкло е вид нечестата мазилка. С инструмент за изглаждане като кардадрода, почистваща лента или изглаждаща подложка, повърхността може да бъде структурирана. Неравномерният и типичен триизмерен външен вид се създава от състава. Използват се видът на обработка и големината на зърната на съдържащия се пясък.

Зърното е отговорно за дълбочината на структурата

Точно от бухалката, създавайки груба текстурирана мазилка чрез изглаждане, звучи парадоксално. Сред видовете структурна мазилка триещата или стъклената мазилка не показва ефектите от инструментите за оформяне и моделиране. Текстурата му се дължи на консистенцията, която само "втрива ". При по-продължителна обработка, например с филцова плоскост, тя ще стане все по-гладка мазилка.

  • Прочетете също - Нанесете мазилка за прозорци и я загладете в точния момент
  • Прочетете също - Когато почиствате прозорците, има време за съхнене и време за престой
  • Прочетете още - Полагане и проектиране на мазилка за прозорци вътре

В резултат на този "пасивен" дизайн, при който се използва текстурата, се създават интензивността и дълбочината на шарките в мазилката. Основната структура може да бъде значително променена от посоката, включително промяна в посоката по време на изглаждане. Колкото по-груба е мазилката, толкова по-чести и по-дълбоки са "вдлъбнатините", жлебовете и вдлъбнатините.

Техники за триене и външен вид

Колко груба ще бъде конструкцията, зависи от избора и приложението на мазилката. Размерът на зърната на пясъка и съотношението на смесване са решаващи. Колкото по-голям е делът на най-грубите зърна пясък, толкова по-груба става структурата.

Следните указания за триене и поглаждане дават на структурата основна посока:

  • Хоризонтално триене
  • Вертикално триене
  • Диагонално ренде
  • Кръгово триене
  • Вентилаторно триене
  • Вълнообразно триене
  • Триене във формата на звезда

В интериора често се срещат зърнени размери между два и шест милиметра, за да не се образуват твърде дълбоки дупки, клисури, жлебове, дерета и долини. Фините зърнония до четири милиметра са подобни на появата на съд за съд, груб размер на зърната от десет милиметра до надраскване на мазилка. Когато обработвате външни стени, размерите на зърната се увеличават до дванадесет милиметра.

Съвети и трикове Ако искате да защитите процеса на структуриране на триене и дискова мазилка, представете си планина като Алпи, чиито планини са все още меки. С множество квадратен километров дъска, карам над планинските върхове и гребени и "бръснене". Долините остават и се оформят, когато са частично запълнени от износената планинска маса.