Детето за развод: какво трябва да каже това момче, е наистина крило!!

Ако бракът не работи, родителите вече не обичат себе си и просто твърдят, че разделянето е неизбежно. Как наистина се чувстват децата, този видеоклип показва впечатляващо сърцераздирателни пътища. (Видео по-долу)

Родителите искат най-доброто за децата си. Родителите са готови да направят всичко за децата си. Родителите обичат децата си неограничени. И все пак това се случва, че родителите живеят отделно. Че просто не работи между мама и татко. Тази мама и татко отделно.

За съжаление, отделите са хармонични в най-малко случаи. Често спори. Има много цитирани. Особено около децата. И без значение колко са стари, децата чувстват, че нещо не е наред. А понякога децата също изпитват, че вече не е вярно. Виждате и чувате вашите родители да спорят.

Кой натиск се отлагат на децата в момента на разделяне. Децата се чувстват разкъсани, не разбират защо мама и баща вече не работят заедно. Вие не разбирате защо мама и татко твърдят заради тях.

Организацията "thechildofdomorce" (на немски: детето на развода) е направило задача да даде на децата глас. С това впечатляващо място наистина срещате нокътя по главата!

Зареждане...

На място не става дума за съда на разводите. Организацията "ThechildofDownor" е много по-ангажирана с привличането на вниманието към проблемите, притесненията и страховете на децата. Да даде най-младия един глас. Да ви даде и родителите помощ за това трудно време.