Нокти шисти листове за правилно закрепване

За фиксиране на листове от шисти често се използват специални пирони за шисти. За разлика от щифтовете на шисти, те могат да бъдат потопени в шисти, което води до равна повърхност. Ноктите имат специални свойства.

Шиферни нокти за закрепване на шисти листове

Специални картонени нокти се предлагат в специализирани магазини. Шиферни нокти, които се използват главно на открито. Те са направени предимно от неръждаема стомана или са горещо поцинковани. Можете да разпознаете ноктите отвън по относително голямата им глава, която трябва да бъде с диаметър най-малко десет милиметра. Дължината на писалката или. Валът не трябва да бъде по-малък от 32 милиметра. Ноктите често се използват в други области, например за закрепване на покривен филц (16,48 евро при Amazon *) или други материали, които се нанасят върху покрива за запечатване.

  • Прочетете също - с един поглед цени за плочи от шисти
  • Прочетете също - Как правилно да инсталирате листове за шисти
  • Прочетете също - Съвети за закупуване на листове за шисти

Какво да търсите при обработката или. Трябва да се обърне внимание на закрепването на листовете от шисти

Шиферът е естествен материал, който се състои от няколко слоя и обикновено се счита за много чуплив. При неправилно боравене, например при прекалено високи механични натоварвания, материалът избухва много бързо. Когато заковавате листове от шисти, трябва също да обърнете внимание на няколко неща, така че листовете да не се повредят при закрепването им. Това включва следните неща:

  • Използвайте само подходящи пирони за закрепване на листовете от шисти. Моля, обърнете внимание на свойствата на крепежните елементи, споменати по-горе.
  • Перфорацията или. Закрепването винаги трябва да е отдолу нагоре (отвътре навън).
  • При закрепване се уверете, че листовете от шисти не са пробити през надвеси.

Какво още трябва да знаете за плочите и техните особености

Шисти се създава в дълъг геоложки процес. Следователно естественият материал може да има голямо разнообразие от свойства, като естествени цветови разлики или различни повърхностни структури. Ако покриете цяла площ с шисти, следователно трябва да използвате плочи само от един слой, освен ако съзнателно не искате да имате цветен дизайн с различни видове шисти. Също така не забравяйте, че прикаченият файл или. Обработката на панелите по време на обработката може да варира в зависимост от появата. Независимо от това, това е интересен естествен материал, който се използва от много дълго време и е траен, екологично ценен и екологичен.