Финал с Ню Йорк? Сара Джесика Паркър продава къщата си

Сара Джесика Паркър ("Сексът и градът") иска да продаде Вашата Ню Йорк.

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик предложиха къщата си в Ню Йорк за 22 милиона долара (преобразувани почти 17 милиона долара) за продажба. Двойката, която заедно има 11-годишния син Джеймс Уилко и двата петгодишни близнаци Марион и Табита вече са опитвали неуспешни преди две години, за да продадат имота в модерния квартал на село Гринуич за 25 милиона долара (19 милиона евро Чест.

Сега искате да опитате отново, този път много по-малка цена. Бившият секс и градът - актрисата и нейният съпруг са собственост на къщата от 2011 г. и са платили 19 милиона долара (14,6 милиона евро) за вилата по това време.

Последните новини Сара Джесика Паркър Сара Джесика Паркър: пристрастени към анти-сгъващите кремове

Тухлата от 1846 има портиер, градина, пет спални, осем бани и няколко отворени камини. Брокер Дъглас Елиман описва имота като архитектурно и историческото изпълнение на безупречен луксозен живот в Ню Йорк."

Двойката на знаменитостите трябва да постави много пари в обновяването на имота, но никога не е живял там според филмовия уебсайт "сорт". Твърди се, че къщата е по-вероятно да се счита за инвестиция. Паркър и Бродерик също така притежават друга къща в село Манхатън Уест, както и две плажни къщи в Хамптън и Лонг Айлънд.