бързо забременее: 6 съвета за най-накрая работи!

Бебето желание е голямо и нетърпението също. Но досега сте били напразни за положителния тест за бременност? Няма паника! Ако искате да забременеете бързо, тогава ще намерите някои добри съвети тук!

Разбира се, бързо да забременеете, не е само въпрос на правилните съвети, но преди всичко, разбира се здраве. Но с много двойки тя не работи с бебето, макар че според лекаря е чисто физически всичко в най-добрия ред. Овулацията на жената се провежда редовно, качеството на спермата на човека е отгоре. Все още няма бременност. Как да забременеете?
Така че можете да очаквате с нетърпение тройките възможно най-скоро за късмет, трябва да следвате тези съвети:

1. Намери точното време
2. Избягвайте стреса
3. Обърнете внимание на здравословната диета
4. Намаляване на наднорменото тегло
5. Обърнете внимание на здравословния начин на живот

1. Бърза бременна: съвети в точното време

Да правите секс толкова често, е добър старт, когато искате да забременеете. Но: много важен е точното време. Тъй като вероятността, че сте бременна, е висока само по време на фертилните дни. И този период е доста кратък.

За да забременеете бързо, трябва да знаете точно вашия цикъл и да определите плодородните си дни. Има специални калкулатори за овулация!

Ако знаете следващата си овулация, след това планирайте през двата дни преди и един ден, след това определено schäferstündchen с вашата любима. Или още по-добре: няколко.
Подробна информация за месечния цикъл е достъпна на уебсайта на гинеколозите в мрежата.

2. Намалете стреса, за да забременеете по-бързо

В допълнение към точното време, нивото на стрес също има значително въздействие върху бременността. Не ви поставяйте под натиск. Много двойки искат толкова много бебе, което тялото е поразително. Не е позволено да се превърне в самия стрес фактор!
Който поставя под натиск твърде много, има секс само след графика и в предполагаеми сексуални продукти, които насърчават раждаемостта, което постига обратното по-скоро. Честно казано, колко пъти не са били чували за двойки, където желанието за децата е вярно, когато са дали надеждата и планирането - вече изоставени?
Също обърнете внимание на това, че не ви позволява да подчертавате в работата. За да забременеете бързо, трябва да следвате съветите за релаксиране. Например, направете йога, отидете на редовна разходка или спорт.

Друг важен съвет: достатъчен сън е важен! Той също така помага за намаляване на стреса и подкрепя желанието ви да забременеете възможно най-скоро.

Прочетете сега: Митове за плодовитост на теста

3. Бързо бременна с правилната диета

Такава бременност изисква много от тялото ви. Така че той вече прави нещо добро предварително и обръща внимание на вашата диета. Преди всичко програмата е:

  • Пресни плодове и зеленчуци,
  • Млечни продукти,
  • Коледна храна.

По този начин доставяте тялото си всички важни хранителни вещества и създавате основно изискване за бременност.
Който вижда себе си: на алкохол и никотин трябва да правите без, ако искате да забременеете.

Бакшиш: Повечето жени приемат твърде малко фолиева киселина с храна. Въпреки това, през първите няколко седмици от бременността, този витамин е много важен за здравословното развитие на бебето. Обсъдете най-добре с вашия гинеколог, независимо дали е препоръчително хранителна добавка.

4. Намаляване на наднорменото тегло, за да забременеят бързо

Ако бебето желае просто не иска да е вярно, трябва също да хвърлите критичен поглед върху теглото си. И двете, така и с поднорменото тегло могат да усложнят бременността. Да не говорим, че и двете са нещо друго, освен добро за здравето.
Ако донесете твърде малко към скалите, Така че, ако искате да увеличите колкото се може повече килограми, тогава със сигурност ще бременна по-бързо. Между другото: Дори ако е работил с бременност, поднорменото тегло от майката може да бъде свързано с различни рискове (например, проблеми с развитието в бебето, ранен или спонтанен аборт).
Ако се огъвате твърде много, Ако намалите няколко килограма, когато бебето чака. По този начин вие не само увеличавате шансовете си за бърза бременност, но и на безпроблемна бременност. Тъй като наднорменото тегло влияе върху качеството на яйцето - и по този начин развитието на бебето. Възможни последици за бебето в майки с наднормено тегло могат да бъдат, например, твърде ниска теглото на раждаемостта, някои заболявания или дори малформации.
Няма паника: разбира се, ние не говорим за няколко килограма твърде много или твърде малко по бедрата, но на сериозно наднормено тегло, или. Подножие. За да знаете дали може да сте под с наднормено тегло или поднормено тегло, можете да изчислите индекса на телесна маса (BMI) тук!

5. Здравият начин на живот е задължителен

Цигарите и алкохолът са табу по време на бременност. Но също така преди бременността се препоръчва да се задържи при пушене и преди всичко по време на консумацията на алкохол. Защото тютюнопушенето намалява плодородието в жената.

Пазете се от лекарства!

Някои болкоуспокояващи имат влияние върху определени хормони като простагландините, които на свой ред играят роля в свиването на матката. В идеалния случай трябва да правите без планирана бременност на такива лекарства. Въпрос най-добре попитайте Вашия лекар за съвети Кои лекарства вече трябва да избягват преди бременността.

Прочетете сега: Алкохол, лекарства, пушене... Какво е разрешено при кърмене?

6. Бързо забременее: идва и на татко

Само справедлив: дори очакваният татко може да помогне да се гарантира, че желанието на бебето ще бъде възможно най-бързо.
За да се подобри качеството на спермата, той трябва да обърне внимание на богата на магнезий храна. Този минерал насърчава производството и мобилността на спермата.

Тези храни съдържат много магнезий:

© Istock

В допълнение, очакваният баща също трябва да намали консумацията на алкохол. Тъй като пушенето и алкохолът влияят и върху плодородието в човека и влияят върху качеството на спермата.
В допълнение, той трябва да се противопоставя на сауната и горещите бани за следващия път: топлината може също да влоши качеството на спермата.

Също така на Gofeminin: ултразвукови изображения на бременност: така се развива ембрионът
© Istock