възможно най-бързо: Ким Кардашиан иска още повече деца

Само е само бебето номер едно в света, но Ким Кардашиан очевидно не може да получи достатъчно. Тя желае второ дете възможно най-скоро.

След 32-годишното донесе първото си дете до юни, тя иска да продължи семейното планиране с приятеля си, рапър Кани веднага, семейното планиране веднага. Близкият път се разкрива срещу списанието "Живот и стил": "Тя каза на приятели, че скоро ще има друго дете - в рамките на следващата година. Ким е рендер и винаги има предвид график. Дори когато Kayne все още не беше в живота й, тя вече искаше деца."
Освен това, вътрешностите съобщават, че вашето семейство и приятели не са толкова ентусиазирани за ранните млади планове на звездите на реалността: "ако Ким ще бъде бременна, толкова бързо, техните приятели ще мислят, че са луди. Тя беше доста изтощителна бременна жена. Всички бяха улеснени, когато раждането беше минало. Защото тогава тя най-накрая е чула за оплакването на това колко е опустошен."
От сестра си Kourtney Kim сега иска да има хранителни съвети след раждането на детето - в края на краищата, двете бременности са били зад и трябва да се отърват от бебето паунда. Добре известните доклади "в седмицата на САЩ": "Kourtney пише загубата на бебето си, а по-скоро здравословната диета. Така че ще споделите повече хранителни съвети от фитнес съвети с [Kim]. Kourtney може да разбере добре какво Ким навсякъде и че искате да отслабнете бързо. Но тя също ще каже Ким, че бебето се нуждае от хранителни вещества, така че тя трябва да бъде по-загрижена за здравето на бебето си и не толкова фокусирано върху намаляване на теглото си."

Последните новини Kim Kardashian С Kardashians рублата Rolls: 100 милиона долара за разширяване на договора