Бърза пилешка супа: най-простата рецепта на всички времена

Супите често се подценяват. Напълно погрешно, както мисля. Моята пилешка супа вкусва небесно вкусно, мощно и успя да успее! Тук идва проста рецепта.

Не знам как изглежда в дома ви - но с нас е така в думата "супа", приятелят ми се държи косата му и би искал да се състезава с живота си, далеч далеч. И аз винаги помня, че супата не е задължително да принадлежи на любимите ми ястия. Когато дойдох от училище по онова време и майка ми обяви, че има супа, тогава тя трябваше да включи един или друг оголен поглед.
И както беше с мен и майка по това време, това е с мен днес и моя приятел. Това изобщо не е фен на супа. И всъщност казвам - защото с моята пилешка супа мога да го убедя. Толкова много, че супата е празна в края по-бързо, отколкото можех да гледам.
Особено в студени дни супата е просто добра и затопля тялото и душата. Хубаво е пикантен, а също и човек има много за дъвчене: юфка, пиле, моркови и много други зеленчуци, така че определено е пълно хранене.

Ако искате да убедите партньора си, партньора ви или вашето семейство, както и вкусна супа може да бъде, тогава моята рецепта за бърза пилешка супа трябва да се опита.

Пилешка супа с паста: проста рецепта

Аз не искам просто да готвя пилешка супа, защото тя е толкова невероятно добра, но и защото е толкова невероятно проста. Супата по принцип се готви. Всичко, което трябва да направите, е да извадите зеленчуците и да погледнете в пота за готвене, за да хвърлите всеки сега и след това. Между другото, пилешка супа също е истинско чудо за студ. Тя е здрава и невероятно успокояваща.

Нуждаете се от това:
За около. 4 души

  • 500 г пилешки крака или столове
  • 1 супена лента зелено (моркови, клубена, праз, карфиол)
  • 1 лук
  • 2-3 зарове зеленчукови бульон (или прах)
  • 200 г супа юфка
  • магданоз
  • малко сол

Така работи:
1. Измийте пилешки крака и място в голям пот (тук в Amazon) *. Напълнете пота поне половината от водата най-малко наполовина, така че пилените крака са напълно покрити. Някаква сол, както и обелинният лук в тенджерата и къдря с полу-затворен капак при ниска топлина за около 30-40 минути. Кожа между пяната. След половин час за готвене, лукът може да бъде премахнат.
2. В зависимост от това колко вода е загубена чрез готвене, сега може да се добави нещо (топло) вода. След това обелете зеленчуците, нарязани малки и дават на пилето. Който не харесва никакви зеленчукови парчета в супата, не отрязва зеленчуците малки, но го пуска в парче. Така че може лесно да се отстрани преди сервиране. Simmer зеленчуци за около 20 минути.

3. Сега подправяте супата с мигновения бульон. Ако вашите зарове използват, се прилага: на половин литър вода идва бульон. Ако се съмнявате, вземете само малко по-малко бульон и отново вкусите супата и отново. Нека всичко да къкри отново за 30 минути при ниска топлина.
4. Междувременно вече можете да поставите водата. Пригответе юфка за около 10 минути, докато се приготвят.
5. Премахване на пилешки крака от супата и разхлабете месото с вилица от костта. Лично аз винаги изваждам кожата, защото не ми харесва. Изхвърлете кожата и костите и добавете парчетата от месо в супата. Раздвижване.
6. Сервирайте няколко макаронени изделия на плоча за супа и разпределете супата с мистрия. Гарнирам с нарязан магданоз. Кой харесва, супата вече може да сезон с нещо maggi. Но аз винаги се въздържам от това, защото намирам достатъчно супа.
Между другото: Още по-добре супата вкус на следващия ден!

Съвет: Готвене на светкавици с тенджера под налягане

Пилешката супа се извършва бързо, докато имате ниско натоварване. Като цяло обаче тя трябва да къкри 1,5 часа. Който отнема твърде дълго, можем да сложим бърза готварска печка в сърцето.
С тенджера под налягане, налягането се увеличава. И това води до водата в пота само при температура над 100 ° C. Това ще вечеря в пота много по-бързо. Комбинацията от налягане, пара и топлина също така гарантира, че хранителните вещества и вкусът са включени. Следователно супите от тенджера под налягане вкусват още по-интензивни.
> Тук можете да си купите висококачествена печка под налягане в Amazon*

Четене Съвет: 5 рецепти за бърза супа за работата

Анотация: Препаратът в котлон за под налягане работи малко по-различно, защото не можете лесно да вдигнете капака между тях.
Препоръчваме ви просто да приготвите пилето с вода в нея (отива много по-бързо, отколкото в нормалния пот) и след това използвайте тенджера под налягане без капак, докато зеленчуците не се качват. Не забравяйте да вземете ръководството за експлоатация и не надвишавате максималната височина на запълване на пота.

Сервирайте пресния хляб до супа

Обичам да ям парче хляб с масло. В най-доброто, хлябът има пресни от пекара, когато кора е красиво свежа и хлябът вътре е въздушната светлина. Ако искате да инвестирате малко повече време в кухнята, разбира се, може да направим сами. Това е най-доброто.
Да не би да, Как да пекат супер бърз пълнозърнест хляб, този вкус като от пекаря.
Вие стоите на маслен хляб? След това проверете нашата видео рецепта

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Aischa Butt

Пожелавам ви много забавно готвене и добър апетит!