Шокова изповед от Верона Пуут: тя признава секс с Доналд Тръмп?

В "Celebrity Shopping Queen " Верона Поут (51) шокира с интимно признание. В навечерието на конкурса "Miss American Dream ", който тя спечели през 1995 г., се казва, че рекламната икона е имала "mechtelmechtel " с Доналд Тръмп (73).

Никой не би очаквал това признание: В програмата на Vox "Promi Shopping Queen " от 4. Август, Верона Пут съобщава, че според нея тя се е свързала с настоящия президент на САЩ Доналд Тръмп през 1995 г. Магнатът за недвижими имоти Тръмп беше организатор на конкурса "Мис Американска мечта " за красавици от 100 държави.
В крайна сметка "Мис Германия" беше спечелена от Верона Пуут, тогава все още Верона Фелдбуш. В случая с "Celebrity Shopping Queen " бившият модел сега предполага, че тя е обявена за победител само от настоящия президент на САЩ, защото е имала кратка връзка с магната за недвижими имоти.
"Бяхме 100 международни кралици на красотата. А дядо му идва от Германия и винаги е идвал при мен, защото аз бях Мис Германия и защото той се интересуваше от страната и затова имахме малко бъркотия. И тогава станах Miss Miss Dream. Защо иначе, като се замислите ", Верона Пуут каза на колегите си Жасмин Вагнер (39) и Ева Бренер (43) в " Celebrity Shopping Queen ".

Все още ли са в контакт?

Миналия февруари Верона Пут намекна за връзка с Доналд Тръмп в токшоуто на Маркус Ланц: "" Имах удоволствието да живея с Доналд Тръмп в същия хотел в продължение на десет дни. И не само това, той ме избра за своя лична "мис американска мечта " "
В "Шоуто на Faisal Kawusi " малко по-късно тя дори заяви, че все още има частния номер на мобилния телефон на действащия президент на САЩ. Как вероятно съпругът на Верона, Franjo реагира на тези пикантни разкрития?

Тръмп и кралиците на красотата

Самият Тръмп, за когото е известно, че рядко смила думите му, все още не е коментирал твърденията на Верона Пут. И сигурно няма да направи и това, защото американският президент предпочита да мълчи за миналите си (и възможни текущи) дела.
Във видеото: Верона Пут разкрива шокиращи подробности за брака си с Дитер Болен