шок момент в Китай: бебето пада от втория етаж!

1 година момче играе на отворения прозорец. Тогава се случва неразбираемото ... (Видео по-долу)

С това видео дъхът ни дава дъх! Почти не можем да погледнем, толкова шокиращо е това, което виждаме! Това малко момче наистина имаше огромен ангел-пазител - под формата на внимателни минувачи, които дойдоха случайно!

По време на гръмотевична буря, едногодишно момче се изкачва в Южен Китай на прозореца на втория етаж, вероятно да търси майка си. Необезпечени - и очевидно без надзор - малкото малко в животозастрашаваща височина около. Няколко метра под него голата асфалт.

За щастие минувачите на улицата известят опасната ситуация. Просто прибързайте двама мъже - по-късно идентифицирани като г-н Ли и г-н Ху - до сградата и пост под прозореца. Други хора лежат картонени и картонени кутии, които могат да карат по пътя към пътя, за да намалят тежкото влияние в най-лошия случай.

След това въртящият момент на ужасите: детето се срива от втория етаж, който не е намалял!

Зареждане...

Що се отнася до чудо, г-н Ли може безопасно да събере момчето в ръцете си и така спасява живота си. Не елиминира какво ще се случи, ако спасителите не бяха там!
- Не мислех много в момента."Г-н Ли по-късно обяви видеонаблюдение на изпращача. - Просто се страхувах, че не мога да го хвана."

Това е истински геройски съвет, който направи тези мъже. Но като герои те не виждат себе си. Това беше нищо друго освен нормален човешки инстинкт.- казва господин Ху.

Детето не носеше наранявания и тогава можеше да бъде затворено обратно в ръцете си от прекалената му майка. Шокиращото видео илюстрира отново колко е важно никога да не оставят децата без надзор и да поддържат Windows Locked!