Shock message: ushincin michi brandl губи близнаци

Погриженото Мичи Брандл би станало майка на близнаци през май. Сега тя разкрива на Instagram, че е загубила бебетата си.

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Aischa Butt

Това е тъжна новина, която е вдигнато от вчера в света на Instagram. Последен Мичи Брандл ще стане двойна мама през май. Сега тя разкрива в едночлема да публикува, че е загубила неродените си бебета.
Нейните последователи не предадоха Мичи до Дато, че е бременна. По-изненаданите отначало бяха феновете, за да видят снимка на Мичи с малко бебешки корем. Но когато четете линиите идват шок: Междувременно Мичи вече не е бременна.
Също така прочетете: Траур след спонтанен аборт: Chrissy teichen е загубил бебето си

"Бебетата вече не се отглеждат

Под снимката, влиянието разкрива какво се случва:
"Всъщност, ние щяхме да станем родители в края на май, но последното посещение при лекаря беше като дупка в лицето в лицето, ние просто искахме да отидем на бебето. Бебетата вече не се отглеждат и сърцето не е било там. Едва ли мога да си спомня деня, въпреки че никога няма да го забравя."
Но с думите й тя иска да насърчи другите: "Искам да оставя тази снимка в старата година и да започне с много кураж и надежда в нова година. [...] Знам, че не съм сам с него и се надявам да ви изпратя някаква смелост."

Погледнете този пост в Instagram

Принос, споделен от Michi Brandl (@michivonwant)

Да не би и: Herzogin Meghan претърпя спонтанен аборт