чекмедже под фурната - за това е

Много потребители с нетърпение очакват практическото чекмедже под фурната. Тук всичко може да се поддържа сухо и сравнително чисто. Букмейкър, барбекю и гермери намират тяхното място под фурната тук. Някои домакини дори запазват готварските книги и рецепти под фурната. Това не е просто отпадъци, но може да бъде опасно.

Ръководство за експлоатация на фурната

Дали чекмеджето е подходящо под фурната като място за съхранение зависи от производителя. За много вградени кухни фурната се инсталира отделно. В тези случаи чекмеджето под фурната обикновено е чисто пространство за съхранение. Въпреки това, поглед към ръководството на производителя е полезен.

  • Прочетете също - Измерете температурата на фурната
  • Също така четете пещ за бомбардиране преди въвеждане в експлоатация
  • Също така четете - почистете фурната с лимон

Термично чекмедже

За повечето стада с фурна, ръководството за употреба е известие за употреба до чекмеджето под фурната. Това е предназначено за топли плочи към топла или топла храна умерена. Въпреки това, чекмеджето обикновено няма опции за корекция, колко всъщност е топло интериорът.

За запазването на храната, чекмеджето е подходящо само ако фурната е в експлоатация достатъчно дълго и е поставена на високо ниво. По-добре тази функция е подходяща за плочите. Ако някои чинии винаги се съхраняват в чекмеджето, те имат красиви топли плочи при хранене от фурната.

Опасности за погрешна употреба

Ако са запалими неща като съвпадения и / или хлабавата рецепта, се съхраняват под фурната, това може да се превърне в противопожарна афера. Ако фурната е в експлоатация за по-дълго, например за големите коледни порти, също може да увеличи топлината в чекмеджето в чекмеджето. Топлият въздух едва ли може да избяга от чекмеджето и това красиво сухо място се превръща в опасност от пожар. Затова не трябва да държите съвпаденията в чекмеджето под фурната.

Съвети и трикове Винаги прочетете ръководството, когато получите нова фурна. Има доста изненадващи неща, които много потребители не знаят. Ако инструкциите за експлоатация вече липсват, материалът, от който е произведен чекмеджето, може да бъде добър намек. Ако чекмеджето е направено от метал, не трябва да съхранявате запалими неща в нея - дори няма съвпадения.