Организиране на чекмеджета - получаване на общ преглед

Създадени са чекмеджета за малки полезни неща. Но малките предмети летят свободно в чекмеджетата и след това понякога се бъркат помежду си. Става трудно да получите общ преглед на обектите и да намерите това, което търсите. Следователно малки вложки трябва да се пъхнат в чекмеджетата, така че всяка част да има своето място.

Сортирай и организирай

Преди да можете да реорганизирате чекмеджето, излишните неща трябва да бъдат подредени. Всички обичаме да хвърляме дребни неща като отделни винтове или паднали копчета в едно чекмедже с коефициенти и краища. За съжаление повечето от тези малки предмети никога повече не виждат дневна светлина.

  • Прочетете също - Модернизиране на чекмеджета - Печелене на място
  • Прочетете също - Сглобяване на чекмеджета
  • Прочетете още - Подреждане и сортиране на чекмеджета

Сортирайте тематично

Така че подредете всички неща, които всъщност принадлежат в работилницата. Там можете да създадете малка асортиментна кутия за всички отделни винтове, пирони и гайки, които можете да намерите, докато подреждате. Същото се отнася и за други теми, като например прибори за шиене или кламери. Това ви дава много по-добър преглед в съответното чекмедже.

Разделете чекмеджето

С разделяне чекмеджето може да бъде подредено много по-лесно. Много производители на кухни например вече имат отделения, които са специално проектирани за чекмеджетата. Много от тези системи обаче са и доста скъпи. Безброй кутии и кутии могат да бъдат превърнати в чекмедже система. Независимо дали кашонът за яйца или кутиите от памучни тампони, много прости кутии, събрани заедно, образуват идеалния ред в чекмеджето.

  • Кутии за прибори за хранене
  • Разделителна лента
  • Фризерни кутии
  • малки кутии
  • Картонени кутии за яйца
  • Пластмасов капак

Тинкър с класификация

Разделенията на чекмеджето са особено красиви, ако ги покриете декоративно с опаковъчна хартия или красиви салфетки. Малък тапет с цветя също е подходящ за покриване на различните малки кутии. Това придава на кутиите за тестени изделия, кутии за ориз или маргарин приятно покритие с малко декорация.

Съвети и трикове Независимо дали сандвичеви кутии или капак на бурканчето с ядки нуга, можете дори да оборудвате много плоски чекмеджета с ниски кутии. По този начин преди малко използвано чекмедже, което всъщност е много непрактично, се превръща в полезен органайзер. Не просто изхвърляйте всички опаковки веднага, а първо проверете дали размерите в чекмеджето могат да бъдат полезни.