Чекерни релси за вграждане за тежки товари

Релси за чекмеджета, които са монтирани под чекмеджето, могат значително да носят повече тежест от странични релси. Но има още повече предимства в релсите за чекмеджета до подструктурата. Чрез тези субструкции чекмеджетата могат да бъдат отстранени значително. Така е възможно пълно удължаване. В специални сфери на употреба могат да се реализират дори екстракции.

Частично разширение - острие на товара

Тъй като чекмеджетата е монтирана странично под чекмеджето за подструкции, може да се премести значително по-голямо тегло. Такива чекмеджета често се монтират в кухнята за саксии и тигани.

  • Също така прочетете - чекмеджета за палети - стъпка по стъпка инструкции
  • Прочетете още - Подреждане и сортиране на чекмеджета
  • Прочетете също - Създайте свои собствени релси за чекмеджета

Тези релси за чекмеджета предлагат и добри услуги във вашата работилница. В количка за инструменти или практична работна маса можете да поставите безброй клещи и длета в едно чекмедже, без да се срутват под тежестта. Основната шина е идеална за голям брой винтови и пръстеновидни гаечни ключове.

Пълно удължение - основни релси за чекмеджето

Плъзгачът с пълно удължаване също е широко използвано решение в кухните. Тъй като чекмеджето с основната релса е много тежко, в задния ъгъл на голямото чекмедже може да се прибере дори цял куп плочи. С пълното удължаване става ненужно първо да премахнете предните прибори, за да получите достъп до прибраните отзад съдове.

Чекмедже с удължение - няколко примера

Удължителят е инсталиран така, че чекмеджето може не само да бъде изцяло удължено, но и буквално да напусне шкафа. Това може да бъде полезно, ако например чекмеджето се отваря от чекмеджето.

Други домакински уреди, като например фризерна кутия, също могат да бъдат прибрани невидимо в чекмеджето с удължителя. Това често е решение за спестяване на място в мобилните домове.

Малка масичка ви постави

Още по-специален вариант на надстройката е прибиращата се маса за хранене. В днешно време в кухните има все по-малко място, така че малка маса за хранене предлага много гъвкавост, когато може да се натисне в кухненския блок.

Предимства на релсите на чекмеджетата за подструктурата

  • по-голяма товароносимост
  • възможен е допълнителен откъс
  • възможно по-широки чекмеджета
  • добро поведение при бягане
Съвети и трикове Ако искате сами да изградите чекмедже, оборудвано с основни релси, трябва да координирате и останалата част от материала с тях. По-специално основната плоча трябва да бъде съответно здрава и стабилна. В противен случай ще се огъне под тежестта на съдържанието и чекмеджето вече няма да се отваря.