Укрепване на слабата съединителна тъкан: така нямаме шанс

На здравословна диета, крем и лосиони за спорт - разкриваме как вашата слаба свързваща тъкан може да укрепи и какво причинява слабите страни на съединителната тъкан.

Слабостта на съединителната тъкан не е лоша и влияе на повечето жени. Дори кой е тънък, може да има вдлъбнатини и оранжева кожа на крака, задника или стомаха. Целулитът е толкова нормален.
Че повечето от нас все още търсят съвети за укрепване на слабата съединителна тъкан, лежи на променената красота идеална. До 70-те години не е имало нито една жена в света за вдлъбнатини на бедрата и по. Само чрез медиите стават стегнати, безупречна кожа, която трябва да има.
Докато не сме толкова далеч, за да обичаме и тялото си, можем да отнеме известно време. Всеки, който търси съвети за укрепване на неговата съединителна тъкан е точно точно тук. От диетата, за кремове до спорта - ние ви предаваме, което помага срещу слабостта на съединителната тъкан и как да обяви целулита борбата.

Защо някога имаме съединителната тъкан??

Съединителната тъкан е водното съхранение и опорната корсет нашите органи и по този начин кожата ни. Така че тя остава опъната, тя се нуждае от непокътнати колагени и еластинови влакна. Въпреки това, женската подкожна мастна тъкан е разделена частично с мрежа от вертикални мехурчета за съединителна тъкан. Каква причина може да бъде, че мъжете имат рядко целулити. (От друга страна, човекът не показва толкова много гола кожа.Да се)

Защо повечето жени развиват слабост на съединителната тъкан?

Ако ограждащата съединителна тъкан след това се оставя с нарастваща възраст, почти всички жени стават светли до силни вдлъбнатини - така целулита - развиват. Но образуването на ленти за напрежение, разширени вени или хемороиди могат да се увеличат с намаляване на качеството на съединителната тъкан.
Това не се дължи само на прогресивното стареене, но и на женския секс хормони естроген и прогестерон. Точно когато хормонното огледало на една жена е силно променящо, например по време на бременност или в менопауза, съединителната тъкан е особено чувствителна.

Какво да направите за укрепване на слабата съединителна тъкан?

Специалната структура на женската съединителна тъкан дава възможност за големи мазнини клетки да бутат като малки кули и кожата неравномерно арка, да речем: получаваме целулит.
Който знае, че също разбира защо само целулитен крем не може да направи чудеса. Самостоятелно. Но сумата от много мерки може да направи разликата. Въпреки че тя също така носи изразен целулит, за да изчезне напълно, но външният й вид може значително да го намали.

Защо също имат тънък женски целулит?

Научихме: мазнините правят вдлъбнатини. Но защо много тънките жени имат целулит? За съжаление, природата на нашата съединителна тъкан е генетично - толкова тънки жени могат да имат тази предразположеност. Но това, което не означава, че съединителната тъкан не може да бъде силна. How? Например, в банята с промяната душове.
Така е направено: Завършете душа си с променлив студ и топъл изтичане. Оставете водната струя над бедрото и бедрата. Първият студ, след това отново топло. След това повторете цялото няколко пъти. Пълна със студен актьор.

Също така масажи с (меки) четки за тяло или дрямка дъжд на кръвообращението на кожата и фирмата. В кръгови движения, без да се разтяга или дръпне кожата, изтривайки се в сърцето.

Бакшиш: Нека пръстите на цигарите и избягват дълги слънчеви бани. И двете осигуряват истинска експлозия на агресивни кислородни молекули, свободни радикали. Те увреждат съвместната тъкан.

Укрепване на слабата съединителна тъкан с храненето

Увеличени мастни клетки - ние знаем сега - са отговорни за неприятното облекчение на хълма на бедрата. Да го намалите или. За да се засили слабата съединителна тъкан, не само трябва да поставяте спорта, но и за здравословна, балансирана диета и достатъчно напитки.
Това включва всичко, което кожата и метаболизмът се справят добре, особено плодове и зеленчуци, защото съдържат много витамини и антиоксиданти. Някои зеленчуци като аспержи, картофи или краставици дори помагат при обезводняване и по този начин затегнете кожата.

Захарта и солта трябва да се наслаждавате на сезоните, точно когато искате да отслабнете или искате да ядете по-здравословно. Какво много не знаят: твърде много сол в храната насърчава съхранението на вода в тъканта. Така че захарната купа и солевият шейкър в кухненския рафт се изчистват отзад и предпочитат да използват други подправки.

Прочетете сега: по-здравословни и по-малко калории: най-добрите сладки алтернативи!

Укрепване на слабата съединителна тъкан със спорт

Всички мерки за съжаление са само наполовина, когато липсва допълнително движение. Ако искате да се отървете от целулита, просто не идвайте. И ние не говорим за стълби вместо асансьор или разходка в парка.
Колкото по-интензивно е усилието, толкова по-добре. Тъй като са изградени мазнини и мускулна маса - и мускулите не само затегват кожата, но и изместват мастните клетки.

Интензивна сила тренировка три до четири пъти седмично, сдвоена с издръжливост единици от най-малко 40 минути, са идеални за увреждане на вдлъбнатините.
Идеалната комбинация е "Burpees", които се обединяват и двете - състояние и сила. Тя излиза възможно най-скоро в позицията. След това натискате нагоре с помощта на ръцете и скочите обратно към стойката с подкрепата на бедрото. Тук е малък скок и ръцете му пляскат над главата.

Зареждане...

Завъртете Strach: 30-дневното предизвикателство на бикини!

Слаба съединителна тъкан: Кремовете са реална полза?

Има различни целулитни кремове, които обещават твърда кожа и твърди контури. Но всеки, който ги е опитал, веднъж знае: Сам те не правят чудеса. Като част от всестранна атака върху вдлъбнатините и нападатели, можете да осигурите ефективна подкрепа.
Преди всичко кофеинът се е доказал, във връзка с липозомите, като антицелулитно активно вещество. Тя трябва да стимулира мастното разцепване и по този начин да поддържа деградацията на мастните клетки. В допълнение, тя стимулира кръвообращението какво стяга кожата. Които масите кофеини или гелове в проблемните зони преди спорта, трябва да постигнат особено добри ефекти.

Така че антицелулитната козметика може да разгърне положителния им ефект, той трябва да се прилага два пъти - сутрин и вечер - и внимателно масажира, например след променлив душ.

Срещу лентата на щама, особено по време на бременност или след увеличаване на увеличаването на теглото, също трябва да помогне на крема. Кожата и съединителната тъкан са внимателно масажирани и снабдени с влага. Наред с други неща, това може да увеличи еластичността на кожата на гърдите, стомаха, бедрата и бутоните, така че лентите да могат да бъдат смекчени, доколкото е възможно от началото.

Бърза оптична помощ с целулита

Всеки, който веднага иска да подобри оптиката на кожата, най-вече има достъп до самококафяви или бронзивни лосиони с блестящи частици. Деликатен тен и осветителни пигменти действат като оптичен мек ротор и правят повърхността на кожата по-гладка и по-равномерна работа.

Също така прочетете: Отслабване на краката: Така че получавате тънки бедра

Въведете операции като липосукция и сътрудничество. релеф?

Не, не непременно. Някои лекари посочват, че образуването на общите целулитни вдлъбнатини чрез липосукция са дори усилени. Сериозни лекари, от друга страна, първо препоръчват масажи, достатъчно упражнения и мускулна сграда, както и балансирана диета.

Междувременно обаче има минимално инвазивни методи, включително Cellfina, правото да оценяваме успешно. Съединителните тъкани влакна, които са отговорни за вдлъбнатините, решени от лекаря. Това изчезва нежеланите вдлъбнатини.

Нов костюм - кой е? Капки в май? © Flightphotoagency

Принос, разделен на S H L e y G R A M (@Theashleygraham) на 17 март, 2018 в 9:12 PDT