бременна ще бъде след спонтанен аборт: какво трябва да знаете!

Един спонтанен аборт е травматичен опит. В допълнение към отмяната на бременността, има и страх да не е майка. Въпреки това, един спонтанен асансьор е инцидент. Дори след това можете да забременеете отново и да получите бебе. Всичко важно за това е тук.

Дори ако рискът от подновяване на акустичките вече е преживял, все още е възможно да забременеят и да донесете здраво дете на света.
Когато можете отново да забременеете за аборт и много повече въпроси са изяснени тук.
Също така прочетете: Бърза бременна: Калкулатор за овулация: Изчислете плодородните си дни

Можете да забременеете за спонтанен аборт или да чакате?

По физически начин, нищо не говори против бременността с първия цикъл след спонтанен аборт. Матката обикновено се образува в рамките на един месец, а също и хормонското домакинство се нуждае само прибл. Един месец, за да се върнете към баланса.
Трябва да се отбележи само, че кървенето трябва да бъде изчакано след аборта или суетата. Само когато е запознат, трябва ли отново да правите секс, в противен случай рискът от инфекция е повишен.

Може да се случи, че матката лигавицата за първи път след аборта все още не е готова да вземе оплодено яйце, или че овулацията липсва. Тогава не е възможно да забременеете в този цикъл. Но това вече може да се промени със следващия цикъл.
Може да се случи и жените, които чувстват голямо желание за деца, след спонтанен аборт психически не са готови да забременеят отново. Дори и да има телесна болка, може да е трудно да се каже сбогом на изгубеното бебе. Полезно е да говорите с някого за притесненията и страховете и да не правите нищо.
Всеки, който отнема време след спонтанен аборт, за да забременее с идеята да бъде отново бременна. Може да се случи спонтанен аборт, това е инцидент и в никакъв случай не е неуспех на жената.
Също така прочетете: Раждане за повреда: 6 знака, които трябва да се използват за лекар незабавно

Видео Съвет: Детско желание: 6 съвета най-накрая забременяват

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Jutta Eliks

Кога мога да забременея след късен аборт?

От късен аборт говори от 12. Седмица на бременността, когато детето е по-лесно от 500 грама. Често здравните проблеми на майката са причината за късен аборт. Възможно е да има проблеми с плацентата или маточната лигавица, бактериална инфекция или предварително заболяване.
Преди подновена бременност, следователно в разговор с гинеколога, трябва да се грижи за причините за късния аборт. Също психичният стрес, който причинява късен спонтанен аборт, не трябва да се подценява.
Тъй като детето често е твърде голямо за спектрално място, то трябва да се роди по естествен начин. Което се случва или защото тялото се отблъсква или контракциите са изкуствено инициирани.
Лекарите препоръчват след раждането да чакат цяла година преди планиране на нова бременност. След събитие като късен аборт трябва да изчакате поне половин година до подновяване на бременността.

Има по-големи рискове за нова бременност след спонтанен аборт поради слабост на устата на майката?

Жените с вече разпознаваната майка на майката (цервикална недостатъчност) се наблюдават внимателно при по-нататъшна бременност. Тъй като устата на майката е съкратена и за предотвратяване на преждевременно раждане, лекарят може да постави т.нар. Цервикален обхват. В ОП затваря устата с пластмасова лента. Това ще бъде решено само една до две седмици преди изчислената дата на раждане.
Четене Съвет: Признаване и отличаване на труда: това трябва да знае бременни жени!

Ако изчакате спонтанен аборт 2 - 3 месеца, докато забременеете?

Физически жените са теоретично в позицията, за да забременеят след спонтанен аборт и астрибутовото кървене директно. Различно е с психиката. Много жени се страхуват, че ако забременеят твърде бързо, рискът от повторна атранд е увеличен.
Този страх е да се преодолее, преди да опитате отново да забременеете. Всъщност проучванията показват, че жените по-скоро са преживели здравословна бременност след спонтанен аборт, който е забременял отново по-бързо. През 1994 г. се посочва проучване, проведено в Швейцария.
През 2010 г. шотландското проучване потвърди тези резултати. Тя показа, че жените, които са забременени през първите шест месеца след един спонтанен аборт, са имали 34% нисък риск от подновен спонтанен аборт. Като сравнителна група жени, които са бременни след шест до 12 месеца след спонтанен аборт.
Решаващ за нов опит, след като един спонтанен аборт е колко добре се чувства жената. Тя трябваше да завърши с опитен спонтанен аборт и готов за нова бременност.

Кога мога да забременявам след "естествен" спонтанен аборт без суап?

Веднага след като тялото и вие сте обработили спонтанната аборт, така че матката лигавицата е напълно функционална, овулацията се случва и се чувствате като секс, можете теоретично да забременеете отново.
Също така прочетете: Изчислете фертилните дни: така че увеличавате шанса да забременеете!

Какви са рисковете от друг спонтанен аборт след спонтанен аборт?

Ако причините за предишен спонтанен аборт не са в наследствени фактори, шансовете за подновяване на бременността без спонтанен аборт са нормални.
След аборт винаги трябва да търсите разговора на лечението на гинеколог и да оставите причините за спонтанен аборт. Понякога хормонална смущение е като жълта телеснатост зад нея, понякога причината не е възможна да отиде и това е просто инцидент.
Също така прочетете: Неправилен цикъл: това трябва да познава всяка жена (която иска да забременее)
Колко висока е рискът от нов спонтанен аборт, следователно е индивидуално и не може да бъде изразен в конкретни номера. Въпреки това, рискът от спонтанен аборт се увеличава за други бременности след спонтанен аборт.

Мога да имам нормален секс след спонтанен аборт и запечатаното кървене?

Кървенето е спряло след спонтанен аборт или суета, говори физически нищо против секса.

Swell:
Гинеколози в мрежата
семейно планиране.De (Информационно предлагане на Федералния център за здравно просвещение (BZGA))
Onmeda.де