Неговата детска любов му спаси живота - невероятна любовна история

Историята на Кевин и Блейк и тяхната 10-годишна романтика ни дава много настръхване.

От време на време се натъкваме на любовна история, която е толкова невероятна, че наистина може да възникне само от сценария на холивудски филм. Също така и на Кевин Джеймс Уолш и неговия партньор Блейк Мур.

В момента историята на двамата обикаля в Интернет, след като Кевин я разказа на платформата 'Quora '. Защото там беше зададен въпросът: "Кой е моментът от живота ви, за който си мислите, че може да се случи само във филм?"

Любовната история на Кевин и Блейк определено попада в тази категория. Но да започнем в началото...

Когато Кевин е на 13, той посещава летен лагер, където се запознава с Блейк. "Най-красивото момиче, което някога бях виждал, се приближи до мен и каза: " Черното ти стои добре."Нямам идея защо", описва го американецът със собствените си думи.

Двамата бързо се сприятелиха и останаха във връзка известно време след лагера. Но в течение на следващите няколко години връзката между двамата се прекъсна. „Но мога да ви обещая, не минаваше ден, без да мисля за това момиче“, пише Кевин. „И до днес не мога да ви кажа защо - нещо за нея просто остана."

Перфектният момент

След това по време на последната си година в гимназията, след удар на съдбата, Кевин изпада в тежка депресия и решава да се самоубие. Той написа самоубийствена бележка и отиде до мястото, където искаше да се самоубие. „Телефонът ми звънна между 5 и 10 секунди, преди да се самоубия“, каза Кевин.

Беше Блейк. Въпреки че двамата не са си говорили повече от година, тя му се обади точно в този момент. „Попитах я какво става и тя каза, че просто се чувства така, сякаш трябва да ми се обади“, продължава Кевин.

Кевин й признал какво е замислил и тя успяла да го спре. „Трябваше да обещая да й се обадя на следващия ден и след това затворихме“, обяснява той. "Същата вечер започнах да пиша думите, които ще я харесат за ръка 10 години по-късно."

Публикация, споделена от Блейк Мур (@blakeyk) на дек. Февруари 2017 г. в 14:48 ч

Е, вие вече имате настръхване?

Всъщност двойката се сгоди около 10 години по-късно и само няколко месеца след като се сгоди, двойката завърза възела. Вероятно истории като тази ни карат да вярваме, че има такова нещо като съдбата.

Публикация, споделена от Блейк Мур (@blakeyk) на януари. Март 2017 г. в 16:13