Неговата любов отива под кожата: Райън Гослинг показва татуировка на Есмералда

Смята се, че актьорът е уверил на името на дъщеря си на върховете на пръстите си. В петък той се виждаше с приятели и новата татуировка в ресторанта.

Райън Гослинг твърди, че татуира името на дъщеря си на ръката си. Звездата на гангстерския отряд, която стана баща преди шест месеца, трябва да бъде псевдонимът "Есме", пълното име на дъщеря му е Есмералда Амада, безсмъртен на върховете на пръстите.

С обяд в петък в Лос Анджелис, 34-годишният партньор на актрисата Ева Менден не беше опит да скрие новата татуировка. Той беше с приятели в Лос Фелис в ресторанта "Малка катедрала", когато папараците бяха внимателни към бижутата за тяло. Не е ясно дали буквите може би са боядисани с писалка или всъщност зашеметен постоянно с иглата.

Последните новини Ева Мендес Ryan Gosling & Eva Mendes: Вече проблеми с връзката?

Неговите татуировки казаха Гослинг веднъж, видяха всички домашно и нелепи. Наред с други неща, баркодът украсява лявата си китка и кърваво сърце, увита на сърцето си лявата му ръка. Той каза: "Татуировките никога не трябва да имат смисъл, защото ще ги мразите от определен момент, но може би ще ви накарат да се смеете."

Че името на дъщеря му всъщност е обезсмъртен по тялото му, но не е толкова отсъстващ. Холивудската звезда трябва да има много близка връзка с нея и да е в отношенията с Мендън, който е призовал да получи потомство. Твърди, че Гослинг пее дори на леглото на дъщеря си за нея.