усещане в бакалавърски финал: никога не е имало нещо подобно!

Във финала на "Ергенът " се случва нещо, което никой не би помислил за възможно. Не е имало подобно нещо през нито един сезон преди. Феновете са шокирани!

Вашият браузър не може да възпроизведе това видео.

Видео от Джъстин Амарал

ВНИМАНИЕ СПОЙЛЕР: Ако не сте виждали финала на 'Der Bachelor ' и не искате да знаете коя жена ще избере бакалавърът накрая, тогава не бива да четете повече сега. Защото сега има огромен спойлер!
Ергенът Себастиан Прейс (30) решава в крайна сметка за... никой от кандидатите! Правилно прочетохте, в крайна сметка никоя жена не получава роза от бакалавърската си степен. Никога не е имало подобно нещо в историята на това шоу.

Себастиан се съмнява

На финала са Уолета (28) и Даяна (22). Уолета е първата, която предава розите и научава от Себастиан, че няма да получи роза от бакалавърската степен.
Като телевизионен зрител в този момент човек подозира, че Даяна ще получи последната роза от Себастиан. Но когато тя се изправи срещу него, професионалният спортист дълго търси точните думи.
„Чувствам се много комфортно с Даяна, но дали мога да говоря за влюбеност в тези чувства, смея да се съмнявам“, обяснява Себастиан в интервю преди окончателното решение.

„С последната роза бих й дал обещание и не знам дали мога да изпълня това обещание“, обяснява видимо емоционално Себастиян със сълзи в очите.
Тогава Ергенът най-после донася лошите новини на Даяна: "Решението беше много, много трудно за мен и аз наистина те харесвам, Даяна. Но просто не знам къде съм. Ето защо не бих ви дал роза."
Даяна, подобно на предшественика си Уолета, е видимо разочарована и наранена.

"Голяма любов не е намерена "

„Тук не намерих голямата си любов“, обяснява Себастиан в края на шоуто. В крайна сметка той е честен!
Много връзки от „Ергенът“ и „Ергенът“ не траят много дълго. Може би, като реши да не е във връзка, Себастиан започна малка революция в света на шоуто за запознанства.
Но с огромното негативно отчитане, което Себастиан досега е изпитвал като ерген, може да се предположи, че това решение няма да направи голяма полза за имиджа.