Разбитият Боб: Новият многоетажен крой е толкова стилен!

Вие се заигравате с идеята да ви подстрижат по-кратко за лятото? Тогава лесното в грижите разбито боб може да е идеално за вас. Тук можете да разберете всичко, което трябва да знаете за популярната тенденция прическа.

Ако искате да сте в крак с тенденцията, когато става въпрос за прическа, не можете да игнорирате боб това лято: от класическия, вечен боб през женствения дълъг боб до точно подстригания тъп боб - къси прически и средна дължина на косата все още са абсолютно хип.
Най-новата лудост се нарича "Разбитият Боб" и е перфектната прохладна прическа за горещите летни дни. Как прическата на тенденцията изглежда точно и когото е най-добър, ние ви казваме тук.

Четене Съвет: Тендни прически: тези съкращения сега са в!

Разбит Боб: така изглежда хазартната прическа

Предоставено: името "разбива Боб", така че "унищожи Боб", може да плаши малко на първо място и на хладната прическа на тенденцията не е доста справедлива. За разлика от класическия боб вариант, косата се изрязва по време на разбития боб.

Но така, че прическата Боб да не изглежда като франсиген ZETTELN, е важно предната част на косата да остане малко по-дълга. Това не се появява случайно изрязано прекалено диво и колко прясно от фризьора. Колкото по-дългите фронтови нишки дават на лицето хубава рамка и правят външния вид мек и женствен. Толкова идеално за тези, които искат да се приближат до малко по-къса прическа.
Отзад косата се подстригва малко по-късо и напластява, което прави прическата популярна лятна тенденция. Защото отсега нататък няма да има повече нишки, залепени на врата. Различните дължини придават на прическата естествен, спонтанен вид и предотвратяват висянето на косата.

Също интересно: Това са тенденциите в цвета на косата 2020!

Как е оформен Shattered Bob?

Стилната стъпка също печели точки, когато става въпрос за стилизиране, защото изисква малко усилия: дори не се нуждаете от кръгла четка, сешоар или преса за изправяне, за да сте сигурни, че прическата приляга. След измиване можете да омесите стилизираща пяна или обемна пудра във врата. В допълнение към свободно падащите стъпала, това създава повече обем.
Добре поддържаните краища на косата са по-важни от стилизирането на натрошен боб. Затова редовно лекувайте дължината на косата си с лечебна или овлажняваща маска. Маслото за коса също прави върховете копринено-меки и ги кара да блестят добре. Просто поставете няколко капки масло върху влажна коса, преди да изсъхнете.

Можете да разберете коя рутина и продукти за грижа за косата най-добре отговарят на вашия тип коса с нашия тест тук.