Тя иска ръката на приятеля си - но никой не забелязва какво се случва на заден план!

Приблизително така всички реагираме тайно, когато видим прекрасно предложение за брак.

Когато Джесика Родригес заведе половинката си Челси Милър в музей в Чикаго, тя имаше повече на ум, отколкото просто да разглежда красиви произведения на изкуството. Искаше да поиска ръката на Челси. Но всъщност не красивото предложение сред мраморни статуи говори за целия свят, а възрастна дама, която е била очевидец на магическия момент, краде шоуто и от двамата.

Тъй като само малко след годежа, братът на Джесика Карлос публикува снимка на приложението в Twitter и написа: „Днес сестра ми предложи брак на своя приятел. Вижте реакцията на по-възрастната жена!"

Сестра ми предложи на нейния GF днес и вижте снимката на реакцията на тази по-възрастна жена.Twitter.com / ifFl3mJNAr

- Карлос?Шок (@AreYouShook) 18. Декември 2016 г

Погледнете тази сладка дама на заден план!

Вашата реакция говори много! Очевидно тя искаше само да си почине за кратко на седалката в музея и след това стана свидетел на много специален момент. Новосгодената Джесика обяснява, че е била толкова развълнувана, че в началото дори не е забелязала хората около себе си.

"Дори не забелязахме, че тя е там. Бяхме толкова изнервени ", казва Джесика в интервю за News.com.ох.'"След това разгледахме снимките, направени от моя приятел Ед Санчес, и открихме това съкровище, което показа нейната сърдечна реакция. Това направи снимката още по-специална!"

А останалата част от света изглежда е съгласна с двете влюбени птици. Към днешна дата пощата вероятно има над 300.000 харесвания и стана над 100.Споделено 000 пъти. „Толкова внимание наистина е изненадващо и нищо не очаквахме“, казва Джесика. "Мисля, че напредваме в света и ставаме все по-толерантни. Определено оценяваме това."

По някакъв начин радостта на тази възрастна дама всъщност е символ на напредъка, който нашето общество постигна и продължава да постига по отношение на равенството. В крайна сметка еднополовите двойки в щата Илинойс, където двойката живее, имат право да сключват брак от почти две години.

"Да имаш право да се ожениш е толкова важно и стъпка в правилната посока, за да покажем, че напредваме в тази страна и че не виждаме хомосексуалистите като второкласни хора ", обяснява Джесика, която в момента учи право. "Ние също искаме да имаме семейство и искаме нашите деца да се чувстват точно като всички други деца."

Пожелаваме на Джесика и Челси всичко най-добро за бъдещето им заедно!

Намерете мечтаната си рокля!