Тя дава на съпруга си секси бельо снимки - но той реагира по различен начин от очакваното

Тъй като фотографът прекрати всички вдлъбнатини, щам ленти и малки грешки от снимките на жена му, съпруг й написа любовно писмо, което е замислено вярно.

Фотограф на Victoria Haltom, специализирана в бельо снимки, наскоро сподели много движещо писмо от съпруга във Facebook, чиято жена е снимала. Човекът не се оплакваше от самите снимки, но много повече, че всички малки грешки, които съставляват жена му, просто бяха противопоставени.

В продължение на повече от година Виктория се бореше с жени от всякакъв вид в секси бельо. Така че не е странно, че всекидневните модели ви помолят да отнемете малките си вдлъбнатини и недостатъци. Също така съпругата на брега, мелевиера, поиска това. Беше казала на Виктория, че снимките трябва да подправят брака си малко. - Тя дойде при мен, погледна право в очите ми и каза: Искам да направиш цялата ми целулит, стречниците ми, всичките ми излишни мазнини и всичките ми бръчки просто изчезват. Просто искам да се чувствам красиво, така че пише Виктория в публикацията ви.

В смисъл на клиента Виктория направи точно това.От една и половина двете жени са работили през снимките и в крайна сметка и двете са много доволни от резултатите. Но малко след Коледа Виктория получава имейл, с който никога не е броил в живота и който тя е настроен много замислено. Това е съпругът на фотографираната митаинзигер.

Движещата буква на съпруга

"Здравейте Виктория,
Аз съм съпруг на хххх. Пиша ви, защото наскоро получих албум със снимки на жена ми, която сте направили. Не искам да мислиш, че съм ядосан на теб по никакъв начин ... Но имам какво да кажа, че може би малко замислено. Аз съм с жена си, тъй като сме на 18 години и заедно имаме две прекрасни деца. Имахме добри и лоши времена в годините и вярвам, че не знам, че жена ми е направила снимките, за да подправят брака ми малко. [...Чест
Когато отворих албума, тя ми представи, трябваше да погълна доста хубаво. Тези снимки, толкова красиви, и такъв талантлив фотограф също сте...Не показвайте жена ми. Имате всяка една малка грешка далеч от нея ... И толкова, колкото знам, че тя ви е попитала точно това, толкова много го отнема от общия ни живот. Когато премахнете вашите стрии, имате историята на моите деца. Когато свалихте бръчките си, останахте в продължение на две десетилетия на нашия общ смях и нашите съмнения. Когато сте извадили целулита си, сте премахнали любовта си към печенето и всички малки лакомства, които сме достигнали през годините.
Не ви казвам това, така че се чувствате зле, вие правите само работата си и аз разбирам това. Пиша ви да ви благодаря. Тези снимки ме уведомете, че не казвам жена си достатъчно често, че обичам ги любов и идеи, точно като тях. Тя звучи толкова рядко, че всъщност си мислеше, че имам нужда от тези снимки и искам да изглеждат така. Трябва да се подобря и до края на живота си ще я оценя и всичките й малки дефекти и празнуват. Благодаря че ми напомни.
поздравления,
xxx

Вдъхновяващите думи на съпруга вече са достигнали хиляди. Също така Виктория е преместила това писмо дълбоко и оттогава тя има всичките й клиенти знаят, че масивната Photoshop след обработка са табу. И кой сега мисли, че сте разпространили и няколко клиенти, които са по-добре преподавани. Оттогава исканията за сексуални бельо снимки са се увеличили оттогава.

Повече за фотографа и вашите проекти можете да намерите на страницата във Facebook или на уебсайта си.

Също на гофеминин.De: Тъй като хубаво може да бъде криви: това са моделите на най-горещите плюс