Сребърна рибка в хола

Сребърните риби могат да бъдат намерени предимно в кухнята или в банята, но те не спират пред дневната, ако има някои изядени там или условията за селище са идеални.

Защо сребърните риби в хола?

За да отговорим на въпроса, трябва първо да отговорим на условията на живот на Silverfish. Сребърна риба може да бъде намерена навсякъде, където и да намерите идеални условия на живот и неща, които има много домакинство.

  • Silverfish обичат топли температури
  • Сребърна риба обича влажни зони
  • Silverfish яде сила и сладък
  • Сребърна риба също като нашата инвентаризация като храна
  • Сребърна риба пуста мухъл гъби и къщи прах акари, коса и пърхот

Какво можете да направите срещу сребърната риба в хола?

Определят причините

Правилото номер едно винаги трябва да бъде изгледът на околната среда. Зад големите шкафове въздухът често е възпрепятстван, така че мухъл гъбите да могат да се установят там. Дори ако все още не ги виждате, вие сте добре дошъл храна за сребърните риби. Ако матрицата вече е видима, първо трябва да изсушите формата и евентуално да се откажете от местата за мебели в този момент.

Потърсете свободни тапети. Също така, ако само малка площ над гумената лента, Silverfish открива идеална зона за отстъпление. Вместо тапети, трябва да правите без тапети и да приложите само една триеща мазилка.

Борба със сребърна риба

Успоредно на причината за защита, трябва да отидете и в борбата срещу сребърната риба. Сребърната риба не е вредна за хората, но също така се фокусират върху големи щети на книги, текстил или фотоалбуми. Търговията предлага много химически ресурси. Също различните домашни средства за защита помагат в борбата срещу.

Борба със сребърна риба с домашни средства

Ако не можете или искате да използвате химически ресурси, трябва да използвате предпочитанията на сребърната риба на сладка.

Вземи лепило

Разпространение и поставяне на вестници с мед. Сребърната риба се придържа към нея и може да се изхвърли.

Картофена примамка

Сложи скорбешки картофи като фреза. След това изхвърляйте настоящата сребърна риба с картофите.

Съвети и трикове Борбата със захар-офсетов прах за печене също е много успешен. Въпреки това, някои обаждания като животински жестокост, защото печният прах се взривява в стомаха и оставя животните.