подновяване на силикона и какво е необходимо да се знае

Тук и там се случва, че трябва да подновите силиконови съединения или е необходимо те да ги поправят или други уплътнения. Първо, старият уплътнител трябва да бъде напълно отстранен. След това можете да приложите нов силикон.

Подновяване на силиконовите стави и как работи това

Силиконовите съединения също имат ограничен живот. След няколко години те обикновено трябва да бъдат подновени, дори ако това може да бъде само след 10 или 20 години. Разбира се, той зависи и от стреса и условията на околната среда за това колко време в действителност на силиконовите стави, докато ги поправят или. трябва да се подновят. Силиконовите фуги могат да бъдат намерени на голямо разнообразие от места. Да бъде сега на банята или душната тава, на мивка или на тоалетната. Използва се непрекъснато-еластичен силикон се използва, когато санитарните устройства или други предмети трябва да бъдат запечатани, които са повече или по-малко леко движещи се или движи. работа. Силиконовите съединения се подновяват на няколко стъпки като следното:

  • Също така четете - нарязан силикон и премахнете и какво трябва да се обмисли
  • Също така четете - Силиконово сухо време: какво трябва да помислите и когато силиконът е сух
  • Също така четете - разрешаване на силикон и какво да обмислите
  • Чиста околна среда и близък изходящ поток
  • Премахнете старите силиконови съединения, както и възможно
  • Отстранете силиконовите остатъци със силиконов отстраняване или отстраняване на домашно отстраняване
  • Добавете ръбове към плочки или къщи
  • Поставете силиконовия уплътнител в фугата и издърпайте гладко
  • Ако е необходимо, почистете ръбовете и позволете на масата (6.19 € в Amazon *)
  • Отстранете залепващата лента за отмяна

Какво ви трябва за работа

Първо, съберете нещата, необходими за този проект. Те включват инструменти като нож, пластмасова шпатула, касета с касета евентуално съвместна по-гладка, както и кърпа или гъба за почистване. В допълнение, те естествено се нуждаят от силиконов уплътнител, силиконов отстраняването или подобни домашни лекарства като оцет. Създайте тези неща, така че можете да вършите работата бързо и в пасажа. Не забравяйте, че силиконът образува суха повърхност сравнително бързо и следователно трябва да се обработва в относително кратко време.

Какво трябва да обмислите на тази работа

Не забравяйте да осигурите чиста околна среда и не забравяйте да запечатате изходящите потоци, така че да няма стара силиконова маса или друг материал да влезе в канализацията. Също така, когато изваждате старата силиконова маса от ставите, трябва да продължите възможно най-внимателно. Първо използвайте съвместен скрепер или нож за рязане, за да изрежете силиконовото уплътнение и да можете да го извадите по-добре. Колкото по-добре успявате, толкова по-лесно е останалата част от работата. След отстраняване на стария силиконов уплътнител, трябва да почистите ставата, както е възможно, например със силиконов препарат, отидете много внимателно в тази работа, така че новата посока на свързване да се запази добре. Не забравяйте да изсушите фугата след почистване. Уплътнителят (11,71 € в Amazon *) напитки най-добре в пасаж възможно най-равномерно и гладко. Премахнете веднага излишните силиконови остатъци, където и да не принадлежат.