са Даниела Катценбергер и Лукас Кордалис не са женени?

Телевизионната сватба през юни 2016 г. беше пълен успех за двойката - но бракът е законно законно?

В бяло и като принцеса, Даниела Катценберс водеше през юни 2016 г. през църквата "Поклонение" на Петерберг в Königswinter. В събота вечер пишещата телевизионна блондинка празнува не само истинска сватба за сън, но предостави предавателя, която показваше сватбата, също квота.

Последните новини Даниела Катценбергер Даниела Катценбергер без грим: сравнение на красарите!

Цялата голяма фалшива сватба, сега съобщава в вестника в картината. Защото твърдя, че Дани и бакуляците им не успяха да се оженят и по този начин законно да се оженят.

Вече преди една година, вестникът на картината предположи, че котката и Лукас са били женени само за телевизора, но не и преди закона. Така че те не са наистина човек и жена. Това, което звучеше само след спекулации, листата иска да докаже сега с документ.

Влизането на поземления регистър на сградата на Майоркан, което доказва, че Лукас Кордалис купи къща през март тази година, трябва да докаже, че той не е женен изобщо. Защото в самия документ е под точката на семейното положение:."

При поискване от вестник "Котката не изразява нищо за такъв документ. Управлението на двойката сподели вестник "Даниела и Лукас", омъжени милиони хора. Всичко останало е частно."

Ние наистина искаме да вземем никого твърде близо, а също и Даниела Катценбергер и нейната Лукас имат право на личния живот. Но да направят допълнителни спекулации директно на гара, би било лесно да се покаже брачният сертификат само или? Но можете да го оставите да плува малко на медийната вълна!