Чист Сифон - така работи

В канализацията, не винаги само чиста вода достига. Много замърсители се изплакват и след това водят до депозити в сифона. Тези депозити трябва да се отстраняват редовно. Как най-добре почистете сифона, прочетете тук.

Депозити в сифона

За мръсната вода на мивка или умивалник също се замърсяват в канализацията. Например:

  • Също така прочетете - така чист мивка сифон
  • Прочетете също - Siphon запушен - какво да правя?
  • Прочетете също - премахване на восък в канализацията
  • Дебел
  • Останки
  • вар
  • Skilups Or
  • косъм

Всички тези вещества не се изплакват напълно в тръбата за отпадъчни води, но съхраняват най-ниската точка на тръбопровода, сифон,.

С течение на времето трудната утайка идва от полуразграден органичен материал, който също има разнообразие от бактерии, които бавно разлагат този материал. Това също може да причини лоши миризми.

предотвратяване

За да получите по-малко органичен материал в канализацията и по този начин в сифона, използвайте най-добрия дренажен екран. Те са проста и рентабилна, но много ефективна помощ, ако ги използвате последователно.

Почистване на сифона

Ако редовно почиствате сифона, вие ефективно предотвратявате запек в тази област. В допълнение, един също така предотвратява времето на лошите миризми от изтичането.

Почистващи консумативи

Най-добрите депозити се отстраняват механично. За това можете да използвате тръби за почистване или тесни телесни четки.

Зъбен апарат за решаване на депозити

Също така е много ефективен също така да се поставят частите на сифона в купа с вода и да добавите някои таблетки за почистване на зъбове. Те решават депозитите много ефективно и също така се борят с миризмите, причиняващи бактерии. Времето за експозиция от около половин час е оптимално.

Повечето мръсотия могат да бъдат много по-лесни за отстраняване на механично, защото те вече са пуснати. Често последващото изплакване с вода е достатъчно само. Винаги почиствайте уплътненията добре под течаща вода, но не ги поставяйте в решението за почистване на зъботория.

Сифон

В тази публикация могат да бъдат намерени подробни инструкции за намаляване на сифона и пренасочване.

Съвети и трикове Повечето сифони имат почистващ отвор за улесняване на почистването. Там можете да отворите сифона и да почистите вътрешността много лесно и без много усилия. Само сифони без отваряне трябва да намалите напълно.