веднага по-хубавите крака през лятото: 5 съвета с Wow Effect

Времето крещи за кратки шорти и дрехи, но краката ви не са подходящи за лятото? Казваме ви 5 прости съвета за красиви крака, които ви помагат незабавно.

Нищо не е по-красиво от дългите дънки, които най-накрая разменят срещу късите шорти и просторни дрехи. Единственият проблем: когато температурите внезапно снимат, краката ни обикновено са далеч от километри от слънчевата ваканция. Кожата е люспеста, суха и толкова сирене бяло, сякаш последната лятна почивка е поставена от десетилетие.
За щастие, това не е причина да се прави без кратки дрехи. Ще ви кажем пет бързи съвета за красиви крака, които можете да действате много лесно у дома.

1: за красиви, гладки крака: премахване на косата

Който иска копринено гладки летни крака, първо трябва да премахне косата. Бръснене, епилиране, отглеждане: Има много начини да се отървете от досадните косми. По-голямата част от жените все още увеличават острието в ръката, за да освободят краката си на косата на тялото.

Кой решава за бръснене, трябва да внимавате винаги да използвате ново острие. Особено с хитрост, ние често сме склонни да ги използваме за дълъг период от време. По-добре (и по-устойчиви) са бръснати с взаимозаменяемо острие. На практика бръсначите са с интегрирани възглавници за гел (например Wilkinson за CA. 12 евро, включително остриета в Amazon). Те шофират много лесно над краката и избягват малки наранявания.

Знаете ви: 5 прости хакове за наистина гладки крака

2: Лято Тан мамят

Чудите се защо краката на моделите и звездите на Instagram винаги изглеждат перфектно? 99% обича да лежи с интелигентни приложения и фото филтри. Но има и други кални пакети, които осигуряват дрънкане за деликатен, дори лятен тен. Слънчевият коуджистър ви позволява на краката ни не само по-стегнат, деликатният нюанс също прави по-малки нередности в тона на кожата и съединителната тъкан изглеждат ненатрапчиви.
По-добре от самостоятелно таннера са така наречени Summerlions. Въпреки че те също съдържат самостоятелно таннер, но само постепенно се осигуряват деликатен нюанс за деликатен нюанс. По този начин рискът да станете твърде тъмни или твърде попържени.

SOS Съвет за деликатни сгънати крака: Грим за крака! Ако нямате време да чакате ефекта на вашия лосион за самостоятелно дъбене, също може да вземете лесно тонизиран крем за краката си. Точно като основа за лицето, гримът за крака осигурява дори и деликатен тониран тон на кожата. Сините петна, пробиването на външните и малките подутини са потънали перфектно. Кремните лосиони могат да се прилагат добре с пръстите или с голяма четка за грим на краката.
Особено популярен грим за краката на Сали Хансен. Не трябва да има остатъци от дрехите и просто да се прилагат. Ето продукта за CA. 9 евро на Amazon.
Към привличането на очите ще бъде краката ви, ако след това ги носите с блестящи бронзещи или маркер за блясък. Точно като тен, деликатен блясък изглежда оптически положителен на краката ни. Те изглеждат доста гладки и по-тънки веднага.

Видео: самостоятелно таннер в теста: Кой продукт работи най-добре?

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Jutta Eliks

3: Никога повече уморени крака

Краката ви се чувстват уморени и подути през лятото? Това е така, защото еластичността на нашите кръвоносни съдове намалява с горещите температури. Вените стават по-пропускливи и дават по-бърза течност, която се случва в заобикалящата тъкан. Това осигурява дебели, подути крака и може да доведе до странични и разнообразни вени.
Уморени крака можете да пробудите най-добре, като се движите. Идеалните са дейности, в които се обучават телетата ви. Засилените мускули на телетата правят венозната работа по-лесно. Просто правят по-често неща пеша или с велосипед и вземете стълбите вместо асансьора.
Бърза помощ с подути крака предлагат продукти на охлаждане (например, готините крака гел за ca. 10 евро на Amazon). Вие хладно и съживявате краката си и се разпръсквате по-бързо.

4: Работа в последната минута за по-строги крака

Вие със сигурност сте го предположили: всеки, който иска красиви крака, не идва за спорт. Добрата новина: вече малко носи много! За плосък корем или стегнат Oberarme, мускулното обучение е първият избор. За стегнати, тънки крака, които не трябва неизбежно да отидете във фитнеса. Ходене, джогинг, колоездене - всичко, което поддържа мускулите на краката, устойчиви на тръс, носи краката си в топ форма.
Отброяването за лятната ваканция вече работи? Перфектен: С нашето 30-дневно предизвикателство за крака ще получите стегнати крака само за един месец. Прочетете!

5: Дръжте целулита и Gleeper в шах

Целулит и даване на дървета (фини червени или сини вени) за съжаление често ни развалят желанието да покажат крака. Лазерна терапия предлага за последния проблем днес съвременни решения. Енергията на лазерната светлина унищожава само вените, които остават околните тъкани. Като правило, три сесии се изискват на разстояние от шест седмици. След лечението има леко зачервяване и подуване на третираните места - но тези оплаквания стават пълни в рамките на няколко дни.

Непривлекателните вдлъбнатини на бедрата и пред тях се отърват от това не е толкова лесно. Хормонални влияния, нездравословна, нискокалорична диета, инвестира слаб облицовка и насърчаване на твърде малко движение целулит. Който намалява тези рискови фактори вече са спечелили много. Кремовете за целулит могат да подкрепят тези мерки.

Най-ефективните активни съставки в момента се прилагат кофеин, мишка и зелен чай. Кофеинът насърчава деградацията на мастните клетки, както и зелен чай. Мишка (растителен екстракт) действа здраво и укрепва кожните съдове. Подсечени два пъти дневно, антицелулитни кремове с тези активни съставки могат да повлияят на оптиката на целулита евтино. Въпреки това, за съжаление трябва да кажете: Истинските чудеса не засягат мерките на целулита.