София Тил: Следващ шок - сега тя го прави тук!

От месеци има абсолютно радио тишина в София. Тя е напълно изтеглена от социалните медии. Какво става на влиянието?

След като Sophia Thiel стана изненадващо от социалните мрежи и обясни в видеоклип от YouTube, че те се нуждаят от почивка, всичко е навън и минало тяхното списание. Само през януари София гордо обяви, че тя изважда собственото си писание заедно с Bauer Verlag - оттогава се появи само един единствен въпрос на "София Тайкън".

Погледнете този пост в Instagram

Списанието на София Тил сега е най-накрая се инжектирано с мен ? ???♀️??♀️? @ pumping.София.Thiel @shape_magazine writity sophiateiel pumpingingsophiatiel sophiateielmagazin magazine shape shapeworld fitness fitnessmagazine sunityleshine fitnessgirl sunderleshine fitnessgirl sundayleshine fitnessgirl sunderleshine fitsgirl sundayshine fiTsgirl sundayshine тайф sesestoff freeletics newme Lowsugar bodyshape

Принос, разделен на ? ᒍ ᑕᗩ ?? (@jessi.CA92) на 10 февруари 2019 г. в 4:21 PST

Края на "София Thiel Magazin"

Всъщност през май 2019 г. трябва да се появи второто издание на списанието на личността. Но това беше нищо. Media Group на Hamburg Bauer обяви на 27. Нека няма да има по-нататъшен въпрос на "списание" на София Thiel ".
В сравнение с индустрията Meedia, Bauer призовава причината за изненадващото: "Софито Тил е решил по лични причини да си вземе почивка като фитнес модел и влияние [...] Съответно второто издание на списанието няма да се появи, както първоначално планирано."