spachtelechnik на стените пречистват

Spatel Technology действа много по-високо качество от хартиения тапет. В края на краищата винаги можете да видите колко усилия са направили домашното подобрение. В допълнение, вие със сигурност няма да намерите втора стая с точно същия декор.

Стените се променят с шпатулата

Независимо дали трябва да бъде само декоративна мазилка в средиземноморски стил или ако искате да донесете изгладена и консумация на труда на стената, резултатът ще бъде уникален във всеки случай. Въпреки това, технологията за шпатула също държи много години.

Нашата препоръка

Connex гладък случай 280 x 130 mm, 2-компонентна дръжка, неръждаема, cox781242
11,39 EUR към продукта

Особено поради дългата издръжливост на технологията за шпатула трябва да обмислите дали човек иска да има този декор дори след десет или 20 години на стената. Защото да се премахне технологията за шпатула от стената не е съвсем лесна и бърза.

Тъй като премахването отнема поне толкова време в структурирана техника за пълнене, като прикрепването му, трябва да планирате малко по-дълго време. Това включва и съоръжението, което трябва да се побере в продължение на десетилетия на този декор.

Мрамор по стените

Бяла шпакловка (4,25 евро на Amazon *) може да се трансформира значително за измамно реален мрамор. Това работи както с изгладена работна шпатула, както и структурна мазилка.

Нашата препоръка

Ръчни маскиране 2071 Profi Painters за чувствителни повърхности, вътре и отвън, 18 mm x 50 m
6,97 EUR към продукта

Практически, лесно е да се интегрира част от сивото на пълнителя и нещо в основния ред за всяка трета мистрия. По-късно морбили и пукнатини са боядисани по сиво-бялата стена с фин косата.

Различни методи

Основната разлика в технологията на шпатулата е структурата на мазилката. Изгладените форми могат да бъдат по-добре използвани и декорирани отново по-късно по-късно. Но структурираната технология за шпатула може лесно да бъде прикрепена към мирянин.

  • Структура Гипс Средиземно море
  • Структурна мазилка модерна
  • Скъпоценна мазилка в грубо или хубаво зърно
  • Забавената технология за шпатула
  • Технология на кедрия Мармор
Нашата препоръка

Deopro Venetian гланц Гипс изглаждане - Stucco Kelle - венециански - трапецовид -...
19,00 EUR към продукта

Технология на шпатула със структура

Генерирането на средиземноморски стил с шпатула е сравнително лесен и евтин. С малко упражнение всеки мире създава тази работа в собствената ви хол.

Но ако това не е ваша дневна, а наети, трябва да попитате наемодателя преди мярката. Тъй като структурата на новата мазилка трябва да бъде неспокойна стена в древна Винка, тя е неравномерна.

Тези неравност могат да бъдат отново по-късно. Когато издърпате, или когато вкусът се промени, може да е сложно да се върнат стените обратно в старото гладко състояние.

Структурата носи живот на стената

Можете да създадете средиземноморски стил с проста замазка и просто шпатула доста лесно при всяко жилищно пространство. Който използва цветна шпатула, има по-малко работа и, от друга страна, малките щети ще бъдат почти не се виждат по-късно.

Масата се довежда до стената с маурианска карта и се разпределя там с еднакви влакове. След това структурирайте работата с шпатула или мистрия. Това трябва да съответства на размера на желания модел.

Структурирана шпатула работи в имота под наем

Ако не искат наемодателя да поиска писмено разрешение да разкрасявате стените с структурирана технология за шпатула, тогава има друг начин за дизайн на стена.

Който купува стенни панели от водоустойчив шперплат в хардуерния магазин, може да украси това добре с технологията на шпатула и просто да висят невидимо на стената. Когато откъс, този панел след това се приема.

В задната част на водоустойчивия шперплат можете не само да прикачите скрепителните елементи невидими невидими. Той може да бъде прикрепен и към ръба, LED светлини за подчертаване на пластмасовия ефект.

Забавената технология за шпатула

Изгладената шпатула технология прави много и действа изключително благородни и скъпи. Но тя също прави много работа. Има обширни и внимателни подготвителни работи, необходими на стената. Тогава са необходими много други операции.

Стената трябва да бъде абсолютно план и да бъде устойчива и нито вдлъбнатини, нито драскотини или тапети могат да останат на стената. След няколко абразиви на технологията за шпатула трябва да полирате този вариант няколко пъти и дори може да растат.

Резултатът от това е наистина грандиозен и спиращ дъха. Повърхността с висок гланц дори може да служи като огледало, блясъкът може да бъде толкова силен.

Покрийте изгладената технология за шпатула

Разбира се, изгладената шпатула може да бъде изиграна просто в контраст с структурираната версия. Дори картината не е проблем по-късно. Цветът трябва да бъде подлежащ само на земята.

Ако зоната е била на восъчна, може да се наложи да се борим, за да можете да разпространявате по-късно лента или цвят наистина издръжлив. При определени обстоятелства восъкът трябва първо да бъде привлечен или предварително обработен с дълбочина (4,81 евро на Amazon *).

Да предположим плочки

Ако искате да прекарате старите грозни плочки в банята или в кухнята, както масата за пълнене, така и подготвителната работа трябва да отговарят на специални изисквания. И за двете работи, трябва да използвате само сглобяема маса, която е предназначена за тази цел.

И в двата случая не само трябва да се смилате старите плочки, но и да смучат. В кухнята е мазната мръсотия върху плочките и в банята са естествено сапунени остатъци на плочките. Вие често не виждате, но шпакловката не носи отговорност.

Плочки в кухнята

Старите плочки обикновено трябва да бъдат шлифовани и трябва да се приложат грунд или дълбока причина. След това можете да използвате завършена шпатула, която обикновено се основава на база с епоксидна смола за това приложение.

Но наистина трябва да разчитате само на инструкциите на производителя, защото възходящата мастна пара в кухнята може да замени много материали от старите плочки. В допълнение, мастните пари могат да проникнат в завършената работа на шпатула, ако някой избере грешния материал тук.

Завършете банята с шпатула

За разлика от технологията на шпатулата в кухнята, шпакловката трябва да издържа на други атаки в банята. Тук е особено гореща пара с неподходяща шпатула технология, всяка работа - и най-лошото, дори напълно плетена стена, пълна с гъби.

Коя маса за коя технология

За около 20 години технологията за шпатула отново е модерна. Но тогава подобрението на дома и професионалните занаятчии трябваше да бъдат почукани с самоизработена или много скъпа вносна шпакловка.

Междувременно има най-малко 50 различни пълнители, които вече са докоснати в кофата. В допълнение, могат да бъдат достъпни безброй маси, които можете да докоснете себе си. Така се казва, че пазарът е малко объркващ.

Купете Prefabertmasse

Различните продукти дори позволяват използването в банята или в кухнята. Това е така, защото тези пълнители се състоят от течна пластмаса, така да се каже. В контакт с въздуха, това се втвърдява и образува еластична водоустойчива повърхност.

Разбъркайте пълнителя себе си

Филетите, които могат да бъдат докоснати за себе си, често съдържат най-малко нива на гипс. В резултат на това те не са водоустойчиви след сушене. Ако все още искате да ги използвате в кухнята или в банята, тогава ще трябва да рисувате чиста боя.

Съвети и трикове Технологията на шпатулата е трудно да се премахне, така че трябва да планирате добре работата добре и винаги да си давате писмено разрешение от наемодателя, ако искате да промените стените си такава устойчива.