Поставете вълнуващи лекари в стълбището

Специално използваната светлокиселина също осигурява в стълбището за приятно напрежение. Те могат да бъдат чудесно съчетани с униформа, зачервяване на осветлението, така че да има достатъчно светлина навсякъде и са включени важни области. Осветете наистина хубаво да осветявате, например, красив стенен мотив или ценна част от мебелите на подиума.

Задайте светлина Highaczes с прожектори

Прожекторите са първата мисъл, когато става въпрос за поставянето на насочен лек акцент в стълбището. Светлините с концентрирани светлинни емисии, които правят "точка" точно осветяват, има в много различни версии.

  • Също така четете - противопожарна защита в стълбището
  • Прочетете също - подновяване на аспектите на стълбището
  • Прочетете също - ремонт и надстройка на стълбищни клетки

Първо, помислете дали имате нужда от бяла, хладна светлина или по-скоро топло, жълтеникаво осветление. Предлагат се и други спектрални цветове, а някои прожектори дори могат да бъдат разнообразни по цвят, за да отговарят на вашето настроение.

Кой светъл цвят ще изберете, наред с други неща, зависи от естеството на обекта, който ще бъде осветен: Силните цветове на стенопис блестят най-красиво при ярка бяла светлина, топлата светлина е идеална за люлеещ се стол на стълбището.

Използвайте прожектори и прожектори за светли акценти

Лампите, които светят нагоре, също се наричат ​​прожектори, докато лампите, които греят надолу, са прожектори. Тези видове осветление създават специална атмосфера и също могат да се комбинират един с друг целенасочено.

  • Монтирайте осветлението и прожекторите последователно на стената на стълбището
  • Монтирайте прожектори върху стенописи
  • Инсталирайте осветителни тела от страната на стената на стълбите
  • украсете кацането с прожектори или прожектори

Светодиодите задават шикозни акценти

Никое друго средство за осветление не е толкова променливо като светодиодите. Те могат да бъдат обработени на ленти и тръби и да бъдат разпределени изключително гъвкаво в стаята. Използвайте цветни светодиоди подред като светли акценти в стълбището.

Например лентите и маркучите могат да бъдат прикрепени към зоната на задното стъпало, така че всяка отделна стъпка да е осветена. Или можете да издърпате LED тръба по целия стрингер.

Можете да украсите вашата перила с умно поставени LED ленти в любимия си цвят. Във всеки случай се уверете, че осветлението е балансирано и не е твърде цветно.

Накрая ще бъде наистина смешно: На 6-ти. и последната част от нашата поредица за вътрешните слайдове!

Съвети и трикове Безопасността винаги е на първо място по стълбите: Тествайте внимателно дали светлите ви акценти заслепяват някого, за да няма опасни грешни стъпки.