Спестяване на покрива: кои керемиди са евтини?

Покривните покрития струват немалко пари - а по-евтините керемиди имат не маловажен ефект върху цената. Ще намерите отговор на въпроса кои керемиди са евтини, къде можете да вземете евтини керемиди и как са цените на керемидите в тази статия.

Винаги обръщайте внимание на цените на квадратен метър

Единичните цени за керемиди обикновено казват малко - защото всяка отделна керемида има различно изискване за пространство, което също зависи от вида на избраното покритие.

  • Прочетете също - Кои керемиди да изберете?
  • Прочетете също - керемидите внасят цвят във вашия собствен покрив
  • Прочетете също - Улеснено изчисляване на керемидите

Това означава, че очевидно евтините керемиди са понякога най-скъпият вариант, както често се случва при класическите опашки от бобър с двоен покрив. Falzbiber често са разумна алтернатива, тъй като те също могат да бъдат положени с едно покритие и обикновено са по-евтини от класическите керемидени покривки от бобър.

Какво има значение, когато става въпрос за керемиди

  • според броя тухли, от който се нуждаете на квадратен метър
  • според избрания тип покривало: двойно покритие, единично покритие или покривало за корона
  • според трайността на керемидите

Източници на доставка в Интернет

  • франкиращи материали.com: Дилърът предлага и специални артикули за евтини керемиди, както и керемиди от 2.избор
  • benz24.de: Тук ще намерите специални рекламни артикули с перфектно качество, включително керемиди. Така че можете да спестите въпреки качеството на марката.
  • покривник.com: Сайтът предлага сравнение на цените за керемиди, както и преглед на покривачите във вашия район.

Така можете да спестите разходи

Първо и най-важно, разбира се, е изборът на най-евтиния модел. В много, но не във всички случаи това са обикновени керемиди като Frankfurter Pfanne, които обикновено са значително по-евтини от класическия бобър.

Но винаги вземайте предвид трайността тук - за много покриви можете да приемете трайност от 60 - 80 години с класическо покритие от бобър, докато Frankfurter Pfanne често е само около половината от тази. Това също може да постави цената в перспектива.

Понякога карате малко по-евтино с плоски керемиди, отколкото с обикновени керемиди - но това не винаги трябва да е така при всеки покрив.

Съвети и трикове По-голямата част от новопостроените къщи все още са покрити с глинени тухли днес - алтернативи като бетонни тухли рядко се търсят. По отношение на цената обаче в някои случаи те понякога могат да бъдат едно. Във всеки случай, нека ви посъветваме.