speedo или schlabbershorts: Какво разкрива своите плувни куфари за него!

Това е фашиноза: има бански костюми толкова малко тъкани и все още може да разкрие толкова много за вашия собственик. Какво точно какъв тип плувни куфари се очаква в един човек, ще откриете тук.

Кажи ми какво носиш и аз ви казвам кой сте: ако срещнете мъже на улицата, вие използвате вашето облекло за секунди снимка на това как този човек може да отбележи. Разбира се, те често са предразсъдъци, защото не всеки човек с костюм и вратовръзки носят това и частна вечер. Въпреки това имате първо впечатление.

На плажа или в басейна вече е по-трудно. Тук облеклото при мъжете се свежда до прост плувен багажник. Не можете да го оцените толкова бързо. Или го прави?

Ние казваме: Да, можете да бъдете много добре! За такива багажници обикновено разкриват много повече за техния ползвател, отколкото човек мисли. Ето една малка типология на превозвача на бански костюма:

Въведете дивия модел

Едно нещо предварително: Дивият модел не е рядко маневра за разсейване. Защото идва толкова забележителен и quietschbunt, не винаги е това, което изглежда. Ако смятате, че този тип човек ще забележи, обикновено е точно обратното на случая. Защото цветните модели за плуване са предимно едно: дълго. Тъй като можете да се скриете прекрасно в него. Вниманието, което може да бъде стимулирано от дивия модел, е направено директно от непосредственото количество вещество директно.

Този тип често сънува близо до водата или в бара на плажа с питие в ръка. Във водата или в чукане, обаче, той не го харесва. Стават кафяви и показват много кожа? Той не се нуждае от това. Ако той беше слънчев фанатик, той по-скоро щеше да носи следващия модел.

Въведете - шоу-какво-имате

Всеки, който носи особено уплашен разрез, е или прагматист, който знае, че можете да плувате в тези модели по-добре и да ги изсушите по-бързо от багажника на багажника XXL. Или той просто се чувства в тялото си и показва какво има! Ключова дума: Виж, нямам какво да се скрия. Повечето от този тип редовно влизат във фитнеса за работа по тялото му. Което прави визуално нещо. Кой датира този тип, със сигурност ще има много забавление в леглото. Но внимание: такъв малко Ейтлер Мачо вече е в него!

Който носи по-малко тъкани и предпочита низ за плуване, който, от друга страна, не е толкова екстроверт, колкото може. Разбира се, той показва много. Но не всичко. Този човек се държи на нудистки на половин маршрут, защото просто не се осмелява да покаже всичко.

Тип "karo"

Тези панталони са широко използвани: тип плоча с неизбежен чек модел. Няма представа защо индустрията на банските костюма никога не приема този модел от асортимента. Защото красивото е наистина различно. Въпреки това, който носи такива карои, не прилича на индивидуални супер плувни куфари, но взема първия модел при пазаруване. И Зак: Това е ужасно.

Този модел също носи вида на проверените за спорта на плажа, защото той просто не може да лети наоколо. После скучно. Той е единица, неусложнена и пестелив. Понякога, но малко сили и зависими. Не рядко майка му е избрала качулката му.

Тип "сива мишка"

Просто не се смути, просто слез в тълпата. Ето защо този тип винаги избира средата: неговите плувни куфари не са нито твърде стегнати, нито твърде далеч. Нито твърде кратък, нито твърде дълъг. Големият външен вид и крайностите му са чужди. Той по-скоро би бил сигурен. Това може да звучи скучно, но не изпитвате никакви зли изненади. Той не харесва модна обвивка, но обича ясни линии и мнения.

Ако е решил веднъж, той остава там. Сега не е див живот, който очаква човек с този човек, но той е солиден и надежден. Това също може да струва много.

Въведете ретро аларма

Ако човек носи този модел на плажа, тогава се грижи: аларма за хипстър! Особено когато ретромоделът изглежда, че всичко е напълно случайно и почти наследено от дядото. В крайна сметка, неговият костюм е всичко, просто не случайно. Мъже, които приличат на това на плажа, знаят точно какво правят. Багажниците за плуване: внимателно подбрани тенденции.

Нещо друго е този тип: панталоните му се затварят достатъчно, въпреки нарязания си, за да покажат добре изграденото му тяло. Любимото му място в плувния басейн: кърпата на слънчевата коса, за да инспектира световния свят с бира в ръка на дамския свят. Защото спортът, забавлението и флиртуването - това е неговият живот.

Тип "сладък"

Този човек е много специален: той носи модела, който има значение с американските жени толкова добре. Това, което ни носи тази мечтателна усмивка в лицето, защото плувните стволове приличат на него толкова добре - или можем да го кажем: сладко? Особено, тъй като те предизвикват кукла, само защото попадат толкова леки, небрежно около задника му. Всичко направено точно в банята. Точно тези панталони намират повечето жени абсолютно сладки.

Проблемът с този превозвач тип баня е, че той носи модела "сладък", който пристига в жените толкова добре, защото му е дал жена. Неговото гадже. Така че нищо с флиртуването, защото недалеч от този график обикновено е неговата скъпа на плажната си кърпа. Въпреки това, той е привлекателен човек. И: може да гледате или?

Gofeminin отива Pinterest!

Следвайте ни на Pinterest? Не? Дойде времето! Тъй като нашите Pinterest последователи първо научават всички новини и тенденции в областта на модата, сватбата, храната, красотата и живота. С нас ще намерите чудесно вдъхновение за всички ситуации. Просто кликнете върху снимката, свържете се с вас бързо и безплатно в Pinterest и ще следвате последовател на Gofeminin. Очакваме ви с нетърпение!