Специална завършена мазилка от златна лента за еднослойна обработка

Готовата мазилка Goldband може да се полага и върху груби повърхности, направени от гипс, бетон, циментова мазилка, вароциментова мазилка или гипсова мазилка, т.е.по всички възможни повърхности на стените във вътрешността. Дори е подходящ за използване в помещения с малко по-високо ниво на влажност, като кухни или бани.

Готовата мазилка Goldband и нейните свойства

Готовата мазилка Goldband е модерен и предлаган в търговската мрежа продукт, който може да се използва в много области. Той има редица предимства, които включват следното:

  • Прочетете още - Съвети за гладка мазилка на закрито
  • Прочетете също - Използвайте термична мазилка разумно за външни площи
  • Прочетете също - Нанесете гладка мазилка за гладки стени
  • Това е готов смесен продукт, който е много лесен за обработка.
  • Готовата мазилка Goldband е дишаща и паропропусклива, което дава възможност за здравословна и приятна среда на живот.
  • Продуктът е много лесен за обработка на ръка и предлага дълго отворено време, т.е.достатъчно време за обработка дори от неопитни майстори.
  • Готовата мазилка, нанесена на стената, изсъхва равномерно.
  • Готовото покритие на стената е относително нечувствително към удари и натиск.

Подгответе правилно основата

Повърхността трябва да е равна, суха, чиста, без прах и стабилна. Може да се наложи да нанесете подходящ грунд за дълбочина (4,81 евро на Amazon *), преди да измажете стената.

Как се приготвя и обработва Goldband готовата мазилка

Готовата мазилка Goldband е завършен продукт, който трябва да смесите само с чиста вода. При смесване се уверете, че няма бучки и че получавате равномерна смес. Най-добре е да използвате смесител за гребла, за да получите готовата мазилка. След това можете да донесете готовата маса до стената. Това обикновено се прави с конвенционална шпатула. Сега съединението, приложено към стената, се обработва допълнително, като се изравнява с монтажна дъска. Материалът се нанася със средна дебелина на мазилката около десет милиметра, но дебелина най-малко осем милиметра. Може да се наложи да нанесете два слоя, ако е необходимо.

Какво друго трябва да имате предвид при обработката

Обработвайте материала в предписания температурен диапазон между около 5 и 30 градуса по Целзий. Избягвайте прекомерна топлина, пряка слънчева светлина и течения по време на нанасяне. Обработете материала в рамките на определеното време за обработка и почистете инструментите старателно след употреба.