Playmates: тези нови секст се подготвят много забавно

Фантастични няколко нови модела в играчния флот? Тук идват няколко иновативни секст, които ще направят вашия сексуален живот, принадлежащ на тръс.

Всеки път, когато човек мисли, сега производителите на Sextoy са изобретили всичко, за да измислят, тя идва по различен начин и сте изненадани отново - и ентусиазирани. Ето защо ние не искаме да се забавляваме и да ви представим на няколко иновативни, нови модели в красивата Sextoy земя. Защото флотът винаги трябваше да се разширява малко. Какво означава всичко?

Нова 2 на ние-настроението

Затова вибраторите на заек са толкова популярни и страхотни, защото са толкова многофункционални. Те стимулират не само като "нормален" вибраторна вагинален с G-точка, но и клитора. Идеален за тези, които не могат да получат достатъчно.
Новият вибратор на We-Vibe, наречен Нова 2 и може да направи това, но има още повече умения. Тъй като тънката страна на клиторната стимулация е много мека, гъвкава и гъвкава, той винаги е там точно там, където се нуждаете и трябва да осигурят "смесен оргазъм". Това означава, че идвате два пъти, така вагинален и клиторник.
Разбира се, Nova 2 също е напълно "нормален" вибратор, който се адаптира към всяко движение и крива на тялото и има различни режими и нива на интензивност. Вие решавате кога ви разваля двойно, когато не и колко трудно трябва да отидете до точката. И едно нещо предварително: нивата на вибрации и силата на Нова 2 са наистина впечатляващи.
Бакшиш: Кой е бърз, плаща по-малко. НОВА 2 е от 21-те. Юли на разположение и разходи през първите три месеца след появяването на веднъж 99 евро, след това 149 евро.
Преглед и купи тук директно на Amazon.*

Малък профил:
• Нов клиторник вибратор с подобрена гъвкавост и стабилност за постоянен контакт
• Изключително мек, гъвкав силикон
• контролируеми с приложението We-ConnecttM
• Два мощни двигателя
• 10+ вибрационни режима, 13+ нива на интензивност, които го имат
• 100% водоустойчив
• Акумулаторна

Заключение: Без значение как е изградена една жена, новата 2 се адаптира към всяка вагина и всяка перла. Не е необходимо предпазливост или друга акробатика. Неочаквана власт. Съвършенство!

Също така прочетете: Секс под душа: 10-те най-добри позиции и съвети

Много вибратор »Bang« от Amorelie

Sextoy, разнообразни възможности: така сексът отива днес. И тук не са различни вибрации и интензивни режими, но повече разнообразие. Различни силиконови прикачени файлове вибраторът "взрив" на марката Amorelie осигурява много разнообразие. Така че играчката може да служи с прикрепването на ментата като мастурбатор за пенисния вал и - новото есе, нови възможности - със силиконовия прикачен файл Бери и двамата партньори имат забавление, като заобикалят ямата в горната част на клитора или клитора.
Сега тук директно на Amorelie.роса.*
Малък профил:

 • Конвертируем и гъвкав: взрив се трансформира в различни сексории
 • Комплект, състоящ се от алуминиев вибратор и 3 сменяеми приставки
 • стимулира с и без силиконов прикачен файл вагина, пенис и външни ерогенни зони
 • Може да се охлажда и нагрява за температурни игри
 • 6 вибрационни модели, нива на интензивност
 • Включен в комплекта: clitoris прикачен файл "взрив 1" и мастурбатор прикачен файл "взрив 2 t

Заключение: Играчка, няколко есета и преди всичко за него, както и за вас - така трябва да бъдеш играчки днес. Палци нагоре за толкова голяма гъвкавост!

Също така прочетете: Проверка на ливадата: тези sextoys трябва всеки

Отговарят на приложението свързване

Sextoys, които се използват чрез приложение и Bluetooth връзка, в момента предлагат невъгли възможности - като дистанционно управление и създаване на отделни програми за вибрации.

Интересно за всички технически изроди е тук за задоволителното приложение. Има хаптично, както и интуитивно навигация от менюта и различни функции, като например предварително инсталирани програми, проектиране на индивидуални модели и ритми с опростен удар по екрана, контрола на историята на времето, интензивността, отделни двигатели в многодвижествените устройства , съхраняване на любимия модел или обмен с други и т.н.
Има вълнуващи характеристики, например, атмосферният шум като музика или говорими думи могат да бъдат предадени в вибрации. Или благодарение на отдалечените партньори, потребителите могат да свързват акаунтите си чрез интернет и по този начин да дадат контрола на устройствата за приложения в ръцете на другия. Това е особено за хора, които живеят в отношения на дълги разстояния, чудесна възможност за споделено забавление.

Малък профил:

 • Съвместим с всички Android и IOS устройства

Заключение: Който харесва такива технически пасии и търси нови възможности, които се забавляват много с приложението!

Също така прочетете: Clitoris sucker на чека: Колко добър е женкар?

Заглавие pro 2 следващо поколение

Които не могат да бъдат необходими от красивия свят на сексои за жени: клиторни стимулатори. Те са се завъртяли доста добре и сексуалния живот на жените в САЩ. Факт е: Кой иска да има оргазъм, може да не е пренебрегвайки чудото Клитор. И за клиторна стимулация този тип клиторни кърлежи гарантират във всеки случай.
Сега следващото поколение е в началните блокове, тук с "pro 2" на задоволител. Благодарение на технологията AirPulse, той разваля клиторния клиторник - и с шепотен двигател и мека силиконова глава. Нежните към интензивни вълни под налягане са свободно избираеми. Нищо чудно, че играчката е избрана от Stiftung Warentest с 1.6 до победителя.
Какво ново за следващото поколение клиторно реле? Е, задоволител Pro 2 има оптимизиран дизайн на бутоните, който може да се намери още по-добър през единадесет нива на вълната на налягането. Той е водоустойчив както винаги, но толкова тихо, че можете да се съсредоточите върху по-важни неща от досадния шум. Ново също: санитарно-силиконовата санитарна глава вече е по-голяма и по-нататък, така че той да може да покрие клитора още по-добре.
Преглед на тук директно на Amazon.*

Малък профил:

 • Стимулира клитора с интензивни вълни под налягане без директен контакт
 • от супер мек, приятелски за кожата силикон в медицинско качество, което се чувства гладко и е изключително хигиенно
 • Водоустойчив, може да се използва безопасно във водата и е лесен за почистване
 • 11 програми
 • Режим на шепот
 • Литиево-йонна батерия
 • 15 години гаранция
 • Включен е USB кабел за магнитно зареждане

Заключение: Клиторна стимулация, тиха, но с пълна мощност. Идеален за Solosex, но и за двама игра.

Също така прочетете: Clitoris sucker на чека: Колко добър е женкар?

Въздушен импулсен задоволител Curvy 1 +

И друг малък поглез за клитора: въздухът импулс задоволител curvy 1+ предлага стимулиране на вълната без контакт и комбинира цялото с допълнителна вибрация. Той използва и без приложение и има такова чудесно голямо разнообразие от програми, които предлагат.
По-нататък плюс: графичната форма е добре в ръката както в програмата SoloSex, така и в взаимната програма за поглеждане. Има в няколко цвята, Z.Б. в благородни черно, червено или бяло. Разбира се, той е водоустойчив, така и за забавление в банята или душ и разбира се лесен за почистване.
Преглед на тук директно на Amazon.*
Малък профил:

 • Стимулира клитора с интензивни вълни под налягане без директен контакт
 • 2 отделно контролируеми двигатели
 • Използвайте също така без приложение
 • от супер мек, лесен за кожата силикон
 • Предлага се в различни цветове, като черно, червено или бяло
 • Подходящ за вода
 • Режим на шепот
 • 15 години гаранция от производителя

Заключение: Също така стената за приятели на клиторната стимулация, която ще осигури много забавно и разбира се и за двама. Особено за жени, които сам от вагинална стимулация или. Проникването не идва, това струва тази играчка.

И: Чувствам се като няколко sextoy пазаруване? След това отново третирайте нещо хубаво и се забавлявайте!