Splish Splash: С тези гумени ботуши детските крачета остават сухи

Есента е тук и с нея започва дъждовният и студен сезон. Скачането в локвите навън в дъждовен ден е страхотно забавление за децата. Но разбира се краката ви трябва да останат сухи! Ще ви покажем най-добрите гумени ботуши, които са не само красиви, но и наистина водоустойчиви.

Ако някой се радва на дъжда, обикновено това са нашите деца. Защото е просто забавно да скачаш по локви. Но за да останат краката ви сухи и малките да не настинат, ви трябват добри гумени ботуши. И те трябва не само да са водоустойчиви и удобни, но в идеалния случай също да изглеждат добре. Защото тогава и нашите деца с удоволствие ще обуят ботушите.

Открихме най-красивите гумени ботуши за вас, които ще бъдат хит в гардероба на вашите деца. Така че влажният сезон определено може да дойде!

Уелингтън ботуши с калинки

Кое дете може да устои на тези гумени ботуши със сладки калинки?? Плъзнете се веднага, чудесно за бягане и игра заради долната лента на колана, а благодарение на дебелата подметка, детето ви гарантира, че няма да студи крака.

Пазарувайте в Amazon

Уелингтън ботуши с пирати

Вашето дете е истински малък авантюрист и изследовател? След това вземете тези гумени ботуши с пиратски мотив. Благодарение на гъвкавата си форма, детето ви може да се вмъкне директно, без да се налага да чака дълго време със закопчалки. Така краката ви остават сухи и нищо не пречи на бягането и играта под дъжда.

Пазарувайте в Amazon

Мигащи гумени ботуши

Вашето дете ще ОБИЧА тези ботуши - и вие определено ще ги ОБИЧАТЕ! Защото те не само изглеждат страхотно, но имат и мигаща подметка. И какво по-забавно от това да се разхождате през дъжда с готини ботуши, които ви създават добро настроение? Освен това малките чудовища на ботушите са просто сладки като захар!

Пазарувайте в Amazon

Уелингтън ботуши с ягоди

Склонен е детето ви да се разхожда толкова диво, че да загуби обувка? Не с тези гумени ботуши! Тъй като благодарение на практичната и бърза закопчалка, багажникът също може да бъде фиксиран. Това означава, че вода не влиза отгоре и краката ви определено остават сухи! Благодарение на стабилното и добро прилягане, детето ви също може да се разхожда перфектно през дъжда.

Пазарувайте в Amazon

Уелингтън ботуши с астронавти

Тези гумени ботуши са идеални за малките космонавти, които обичат космоса. Със своята гъвкава и неплъзгаща се подметка те са идеални и за начинаещи. Просто се подхлъзнете бързо и можете да излезете да играете! Там дори лошото време е забавно.

Пазарувайте в Amazon