Стоманени хали от Полша - струва ли си?

Когато трябва да се закупи стоманена зала, отново и отново се поражда мисълта дали полски доставчик може да не е в състояние да предложи и изгради стоманени халета по-евтино. Тук можете да прочетете дали всъщност е така и на какво трябва да обърнете внимание.

Ситуация с доставчика

Ако погледнете текущите предложения, бързо ще откриете, че на практика няма полски компании, специално в областта на залата, които осигуряват пълна зала в Германия, включително строителство конкретно. Въпреки че някои компании произвеждат и отделни части за превоз на структури, изграждането на цялостна зала в Германия не е предоставена за доставчиците, но конкретно.

  • Прочетете и разходите за изграждане на къща
  • Също така четете - изграждане на винарска изба сами
  • Прочетете също - изградете плъгина рафта - си струва?

Точки, които трябва да имате предвид

Когато работите с полска компания, има някои точки, които трябва да мислите.

Строителен проект

Преди да се изгради стоманена зала върху търговска сграда, са осигурени множество одобрения и тестове. За тази цел трябва да се спазват различните изисквания, предвидени в строителното законодателство в Германия.

планиране

Полският доставчик първо трябва да може да представи необходимите планове в съответствие с немските стандарти и да представи съответните изчисления.

Необходими корекции

В някои случаи може да се наложи да се направят корекции в дизайна, за да се отговори на немските изисквания. Това няма да е необходимо във всички случаи; от време на време може да са необходими корекции или промени.

строителство

Също така въпросът дали полската компания доставя само частите (в случай на сглобяеми халета или сглобяеми зали) или дали самата компания поема строителството в Германия. И в този случай има няколко неща, които трябва да обмислите предварително.

отговорност

Ами отговорността и гаранциите? Кой носи отговорност в случай на повреда на частите или в случай на дефектни части? Как се твърди тази отговорност, кои правни пречки се прилагат? Кой носи отговорност за строежа? (ако полската компания строи строителството)?

Цени

Дали реализацията по многобройните спецификации всъщност е по-евтина в крайна сметка, отколкото при специализиран конструктор на зала, който е координирал планирането, производството и строителството по немски стандарти, трябва да се изясни за всеки отделен случай. Във всеки случай трябва предварително да получите няколко конкретни оферти и да ги сравните внимателно.

Съвети и трикове Същият проблем - особено със стандартите и отговорността - също често се среща с често рекламираните "евтини прозорци от Полша". Там възниква сравнително подобна ситуация, макар и в много по-малък мащаб.