Затвори стоманена рамка - така работи

Който обмен на вратите си, и новите дървени врати, често не са много доволни от старата стоманена рамка. Дори ако го направите цвят, оптичната връзка на дърво и метал обикновено не е много хубава. Как просто да се обличате стоманени рамки, прочетете в тази публикация.

Предимства на ремонтни системи

На пазара има различни системи за обновяване, които правят облицовката на стари стоманени рамки с дърво много лесно. Те са достъпни за най-често срещаните рамки, предлагащи бърз и лесен начин за облицовка.

Нашата препоръка

D-C-Fix самозалепващ филм Santana дъб дъб вар 90 см x 2.1 m
11,85 EUR към продукта

Намаляване на ширината на вратата

Във всеки случай във всеки случай, с намаляване на ширината на прохода и височината на вратата. Това е неизбежно. В повечето системи за обновяване обаче тези загуби са доста ниски. Така че един губи височина само 3 - 4 см, ширина, обикновено е 7 - 8 cm общо. Ако вратата не беше много тясна от самото начало, това обикновено няма трудности.

Отказ от развалини и прах

Системите за обновяване могат да бъдат почистени много чисти без рязане на околната стена и без рязане на работа. Презареждането са точно подходящи готови части, които са само сглобени. Следователно работата трябва да бъде сравнена с разширяване и подмяна на цялата рамка по какъвто и да е начин за сравнение.

Дизайн

Повечето доставчици на такива системи за обновяване предлагат типичните цветове на дърветата, съответстващи на повечето дървени врати. Белият лак се доставя също от повечето доставчици.

Нашата препоръка

KINLO дървени тапети лепило фолио самозалепващи се фолио стенни тапети естествено дърво мебели филм декоративно формоване 0.61 *...
18,49 EUR към продукта

Цени

Системите за обновяване вече могат да бъдат евтини на много доставчици, цените започват от около 120 евро. В зависимост от версията и размера на рамката, това също може да бъде малко по-скъпо.

Алтернатива: сгъване

Още по-рентабилна алтернатива без широка загуба е напълването на рамки. Дори и с филмите има дърводелски дизайн в някои доставчици, които са много реални. Като алтернатива, разбира се, можете също да произвеждате и отрязвате дървени фолиа от доставчика. Скъпа, трябва да изчислите тук от около 40 - 50 EUR за Spar.

Нашата препоръка

Hode дървено фолио Самозалепващо се реколта дървесини лепило за мебели кухненски стена кабинет шкаф...
13,99 EUR Отидете на върховете и триковете на продукта, понякога се случва, че стената не е особено плоска до рамката. В повечето случаи такава неравномерност не представлява големи проблеми, те почти винаги могат да бъдат доста балансирани с помощта на компенсационна група. За много голяма неравномерност обаче трябва да очаквате, че трябва да балансирате стената.