Начало на" Модния герой ": Стивън Генежен се страхуваше от Клаудия Шифър

Steven Gätjen търси нови млади дизайнери заедно с Клавдия Шифър. Но преди първата среща с супермодела, модераторът имаше муфтове.

Стивън Гати беше наистина нервен преди първата си среща с Клавдия Шифър. Модераторът представя от днес, 9. Октомври, новата прозибен шоу "моден герой", където супермодел търси нов дизайнер на потомство. Като дългогодишен фен на русата красота, 41-годишният беше доста нервен преди първата среща, както той в интервюто с списанието!. T. "Имаше наистина дюзата", казва Gätjen за "съосновател на Supermodel Riege".
Но вълнението беше напълно свободно, но най-накрая се оказа в Шармън като "Supertspann". "Тя надхвърли очакванията ми, беше супер и ме поздрави справедливо:.
Десет дизайнери се появяват един срещу друг в първия епизод на новото шоу. Във всеки епизод те след това ще представят своите дизайни на седмичната задача в модно шоу преди три купувачи, които предлагат възможността за мода да предложат своите дизайни в модните си къщи (Asos, S.Oliver и Karstadt) за продажба. След това дизайнерите са достъпни директно след съответния епизод в съответния магазин. Победителят в крайна сметка ще спечели пълна, собствена модна колекция във всичките три модни къщи, на стойност 1,5 милиона евро.

Последните новини Клавдия Шифър Клавдия Шифър разкрива тайните за красота