вместо най-добрите приятели сега врагове? Jay Z и Kanye West трябва да имат спор

Jay Z трябваше да се изправи с приятеля си Kanye West, след като това трябваше да бъде изразено в брак проблеми между колегата си и мегастар Бейонсе.

"Свързаният 2" певец трябваше да твърди, че бракът на приятеля му в крайна сметка е и се отнася до спора на асансьора, с толкова дълго, колкото знае, сестрата на Бейонсе, прикрепена към рапъра.
Един вътрешен предател на вестника "ежедневната звезда": "Джей го намерил нелепо, че Кани искаше да му даде съвети, където е бил женен само за две минути. Той работи по хартата на брадичката, докато се обади. Kanye каза, че открива, че Джей трябва да бъде фокусиран върху брака му, като пренебрегва негативната атмосфера, на която са заобиколени, и той му каза, че трябва да му даде."Въпреки че Jay Z има подобен поглед, но е глупаво, че Запад е направил така, сякаш знаеше наистина добре.
За известно време сега кухнята готви над спора между двата парцали за успеха. Така че липсата на 44-годишната и неговата любима запазиха спекулациите на сватбата на Запад и Ким Кардашиан.

Последните новини Jay-Z Но това няма да харесва Beyoncé: Има Джей Z незаконно дете?