прахосмукачка за дълга коса - какво трябва да обърнете внимание?

Който има дълга коса, защото прахосмукачът често е чума. Много вакуумни почистващи модели имат тяхната любов с дълга коса. Какво да търсите, както е възможно, и кои модели са особено подходящи, прочетете тук.

Дълга коса във прахосмукачката

Обикновено косата - в малки количества и относително кратки - все още може да се засмуче. Но косата е по-дълга, често може да се стигне до проблеми:

  • Също така прочетете - прахосмукачка за котка коса - какво трябва да обърнете внимание?
  • Също така прочетете - най-добрата прахосмукачка за косата за животни
  • Също така прочетете - правилната прахосмукачка за ламинат и паркет
  • Прахосмукачката вече не смуче косата правилно
  • Косата се обвива около четката
  • Прахосмукачка често запушва
  • Косата се обвива около ролката и след това го блокира постоянно (която може да предизвика ивици върху чувствителни почви като паркет)

Разликите между моделите често са много големи, когато става въпрос за смучене на дълга коса. Общите проблеми често са достъпни с род без торба. Те изглежда имат проблеми с дългата коса като цяло.

Прахосмукачка за коса

Просто референт текстил и текстил, както и килимите често са трудни за отстраняване на дълги коси. Тук често може да е прахосмукачка за косата за животни.

Вместо да закупите специален модел, можете да се опитате да "надстроите стария си прахосмукачка с подходящи аксесоари, за да направите отстраняването на косата по-лесно. Специални аксесоари, като например електрическа четка, но или могат да бъдат достъпни за индивидуални модели на прахосмукачки или с добро качество, правилно скъпо.

Съвети и трикове, когато можете, премахнете дългата коса, както е възможно с ръката си и ги хвърлете в боклука или в банята. Големи количества дълга коса в една точка правят повечето прахосмукачки трудно да се създаде. За блокиране на прахосмукачката можете да предотвратите толкова добре.